Şimdi Ara

ACUN ILICA'nın mal varlıgı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte Acun Ilıcalı'nın mal varlığı (Yaklaşık olarak)

Levent villa: (4.5 milyon TL)

Beykoz villa: (5 milyon TL)

Bodrum Yalıkavak: (5 milyon TL)

Çamlıca dubleks daire: (3 milyon TL)

ABD Miami daire: (1,5 milyon TL)

ABD Maimi daire: (800 bin TL)

Bahamalar'da ev: (1,5 milyon TL)

Ferrari marka araç: (850 bin TL)

Range Rover cip: (400 bin TL)

Bmw binek oto: (200 bin TL)

Absolute 70 Talent tekne: (1,5 milyon TL)

Donzi sürat teknesi: (500 bin TL)

Show TV ve Zed-Paş alacağı: (26 milyon TL)

TOPLAM: 50 MİLYON 750 BİN TL

Ayrıca Acun Ilıcalı'nın Show TV ve Zed-Paş'dan alacağı olan birikmiş paranın yaklaşık 26 milyon TL olduğu öğrenildi.

• SAF TÜRK halkını eklemeyi unutmuşsun oraya
  • Helal olsun basit bir sunuculuktan nerelere. Sonuçta kafasını kullandı, Türk halkını TV'ye bağlan bütün yapımları bu yapmadı.
  • Arkadaşlar millet et yemeye para bulamazken siz hala böyle milleti saçma sapan programlarla kandıran milletin beynini zehirleyen kişilere hala "HELAL OLSUN" diyebiliyormusunuz ??? siz kralsınız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 27 Kasım 2010; 18:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fauron

Arkadaşlar millet et yemeye para bulamazken siz hala böyle milleti saçma sapan programlarla kandıran milletin beynini zehirleyen kişilere hala "HELAL OLSUN" diyebiliyormusunuz ??? siz kralsınız !

Millette seyretmeseymiş?zorlamı geçiriyorlar ekran başına.Önemli olan halkın seveceği yapımları bulmak.adam halkın sevdiği yapımları bulmuş yayına koymuş burdanda para kazanıyor.
  • Millette kanmasın o zaman zorla seyrettirmiyor insanlara kendini. Bu kişi gibi kaç kişi var bu sürede başarıyı yakalayabilen? İnsanları TV'ye bağlaması bence de hoş değil bizimkiler izlerken sinir oluyorum kanalı değiştiriyorum.
  • Cidden helal olsun. Adam nereden nereye geldi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YUNUS EMRE'NİN RUHU KONUSUYOR ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanında Flash Tv de Mehmet Ali Erbil tavuk kovalarken ki programda kameremandı...Şimdi nerde
  • adam işini yapıyor kardeşim bunun nesi kötü , yaptıgı her program tutuyor,seviliyor tabi bunun karsılıgında para kazanacak tabikide..
  • quote:

Arkadaşlar millet et yemeye para bulamazken siz hala böyle milleti saçma sapan programlarla kandıran milletin beynini zehirleyen kişilere hala "HELAL OLSUN" diyebiliyormusunuz ??? siz kralsınız !

Şu dans programını anladım da Yetenek Sizsiniz'e saçma diyen kendisi saçmadır.

Türkiye'de bu adam gibi yarışma programı tutturan başka birisi yok.

Acun yerine çok çok iyi (her yönden dört dörtlük) birisi çıkıp yapsaydı yine aynı şeyler söylenirdi.

Bence aldığı parayı hakediyor , birileri uyurken bu adam bir şekilde programlarını tutturuyor tabii ki servet yapacak.
  • quote:

Anlamıyorum...Adam kafasını kullanmış.İnsanların neleri izlediğini görmüş ve basmış parayı bunda ne var?Sanki sana deseler böyle böyle yap bu kadar para kazan,sen diyeceksin ki "Halkı kandırmak istemiyorum..." diyerek bir kahramanlıkta bulunurdun...

Adam akıllı arkadaş.Herşeye rağmen akıllı bence.Millet de o kadar iyi ise kanmasın o zaman...
  • Adamı güldürmeyin halkın kültür seviyeside belli maddi durumuda kömüre oy veren bi millete sahibiz bu tarz programlarda halkı zehirlemeye yönelik acun ve ekibi dışında kimseye yararı yok
  • Yok, milleti kandırma falan ne diyosunuz ya Dünya çapında yapılan eğlence programlarının formatlarına bakıyo adam hangisini izler türk halkı diye düşünüyo seçiyo çok ta başarılı oluyo bu kadar yani.
  • quote:

SAF TÜRK halkını eklemeyi unutmuşsun oraya

güzel tespit.
  • quote:

Adamı güldürmeyin halkın kültür seviyeside belli maddi durumuda kömüre oy veren bi millete sahibiz bu tarz programlarda halkı zehirlemeye yönelik acun ve ekibi dışında kimseye yararı yok

Sen bi program yapta seyredelim?
  • %60
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Adamı güldürmeyin halkın kültür seviyeside belli maddi durumuda kömüre oy veren bi millete sahibiz bu tarz programlarda halkı zehirlemeye yönelik acun ve ekibi dışında kimseye yararı yok

Sen bi program yapta seyredelim?

Öyle bi niyetim yok kardeşim saol

Ama elimde çok güzel formatlar var yabancı tv'lerden falan istersen sana veriyim onları iyi gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 27 Kasım 2010; 19:16:43 >
  • quote:

Sadece acunun programlarını mı izleyebiliyoruz ?

O "kömüre oy veren" dediğin halk isterse bir tuşa basıp kanalı değiştiremeyecek kadar aptal değil.

İzlemek istemeyen "bsg lan acun" diyip değiştirir , isteyen izler.

Çekemeyenler de "halkı kandıyıyoylay efendim beyin yıkıyoylay!" der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

quote:

O "kömüre oy veren" dediğin halk isterse bir tuşa basıp kanalı değiştiremeyecek kadar aptal değil.

Acunun teyzesinin kızı burdaydı tabi ya !!

Neyi çekemiyecem kardeşim kanal d'nin sahibi gibi mi duruyorum ordan ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samotth -- 27 Kasım 2010; 19:14:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber™

quote:

Acunun teyzesinin kızı burdaydı tabi ya !!

Tabii , acun benim kuzen , her ay 10 kağıt atıyo bana ben de forumlarda onu övüyorum.İstersen seni de karısı yapalım 50-60 kağıt atar belki ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.