Şimdi Ara

Acun dubstep e inşaat sesi dedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
10
Favori
6.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi youtubedaki yorumları yazardımda neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoPlaceToGo

Az demiş hiç sevmemekten de öte benimkisi resmen nefret ediyorum hiç öyle denememiş falan demeyin gerçekten dinlemeyi denedim ama sevemedim gürültülü hiç bir amacı manası yok.

Tabi ''BEN'' nefret ediyorum kimisi de çok sever saygı duyarım

Bende başta senin gibiydim , bune lan dedim normalde zaten vokalsiz dinlenmez ama 5+1 ile dinleyince bir halta benzemiyordu kuru gürültü.

Sonra elime Beats kulaklık geçti Beats'i kulaklıkdan dinleyenler nedemek istediğimi bilir , dubstepdeki verilmek istenen sesler birbirine girmeden çok keskin ve sık bassları tınları duyunca vay dedim.

Sonra g930 gibi bir kulaklıkda denedim ondaki baslar derin olduğundan idare edilecek şekilde sürdürüyorum.

Bence dinlediğin aygıt dubstep için uygun olmalı yoksa kuru gürültü oluyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

kötü diyen gitsin kulaklarını aldırsın.

• Acun 50 Cent'i dinliyor
  • Şunu bi dinleyin bass açıp özelliklede arabada

• Dubstep

Buda Bass Bosst'un fazla olduğu remix'i ben 2. sini yeni gördüm ekliyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Orijinalden alıntı: NoPlaceToGo

Az demiş hiç sevmemekten de öte benimkisi resmen nefret ediyorum hiç öyle denememiş falan demeyin gerçekten dinlemeyi denedim ama sevemedim gürültülü hiç bir amacı manası yok.

Tabi ''BEN'' nefret ediyorum kimisi de çok sever saygı duyarım

Bende başta senin gibiydim , bune lan dedim normalde zaten vokalsiz dinlenmez ama 5+1 ile dinleyince bir halta benzemiyordu kuru gürültü.

Sonra elime Beats kulaklık geçti Beats'i kulaklıkdan dinleyenler nedemek istediğimi bilir , dubstepdeki verilmek istenen sesler birbirine girmeden çok keskin ve sık bassları tınları duyunca vay dedim.

Sonra g930 gibi bir kulaklıkda denedim ondaki baslar derin olduğundan idare edilecek şekilde sürdürüyorum.

Bence dinlediğin aygıt dubstep için uygun olmalı yoksa kuru gürültü oluyor .

Ben zaten ilk olarak dubstepi beats kulaklıkta denedim kuzenimle teknosaya gitmiştik beats kulaklık da vardı dedik deneyelim falan kuzen dedi aa dur bak dubstep dinleticem sana bende bir şey sanıp tamam dedim kulaklığı taktım öyle denedim ama sırf gürültü ne bir amacı ne bir manası var yani hiç bir şey ifade etmeyen saçma sapan bir sürü ses açıkcası ben sevmiyorum dubstepi

• video varmi ? ayrica dogru demis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dağılalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

dubstep iyidir.

klip ilginçmiş

dubstep iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

bir şu hızlı konuşmaya rap diyenleri dinlemem bide bu cızırtıları

aynı şekilde.
  • İlk kez Acunala ayni fikirdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

Bakın RakMetıl fanatiği olarak bu müziği beğendim ama konudaki sadece bu müziği beğendim ben rakmetıl dışında yabancı müzik olarak şu gangsta rapları olurya öz zencilerin yaptığı rap müzik işte o müzik hoşuma gidiyor bazen bazı yerleri güzel oluyor bu şarkıdaki dıptıs bölümleri değilde bazı yerlerde böyle gangster raplarından ezgiler var böyle zencilerin müziklerinden ezgiler var onlar hoşuma gidiyor.

Örneğin : salif keita

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 7 Ocak 2013; 19:57:07 >

• Dikkat kazı çalışması !
  • İmana gelin!

• quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Ne zaman demiş la yakarım o acunu Kendisi amerikan rap hastası biz ses çıkarıyomuyuz

birde çıkarsaydın.

al birkere önyargısız dinle şunu.

Özellikle old school rap'e saygı gösterip şapka çıkarmak lazım.Ama şuda bir gerçek ki özellikle 02-03'den sonra yapılmaya başlayan(çalışılan) rap'ler rap değil.Hiç biri 2pac,biggie gibi kült olamadı(dre ve dogg hariç onlarda old school rap'in başlarında vardı ve özellikle chronicles albümü onları bu seviyeye getirdi.)

• Elektronik müziğin çorbası
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.