Şimdi Ara

ACTIVA PERFORMANCE KOŞU BANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Toplam da 1 ay kullanılmış, yurtdışı seyahatlerinin yoğunluğu sebebiyle satılıktır.
    ACTIVA PERFORMANCE KOŞU BANDI
    (2 adet yer minderi ve az kullanılmış yağı hediye)

MARKA : ACTIVA
    MODEL : PERFORMANS (yarı profesyonel)
    MOTOR GÜCÜ : 4 HP
    HIZ ARALIĞI : 1 km/Saat – 22 km/saat.
    PROGRAM SAYISI : 24 Hazır Program + 3 Kullanıcı Kayıtlı Program
    YÜRÜYÜŞ ALANI : 52*157 cm. Geniş koşu alanı sayesinde her tip kullanıcı için rahat egzersiz imkanı sağlar.
    TAŞIMA KAPASİTESİ : 150 KG
    OTOMATİK EĞİM : 0-20 % Otomatik

EKRAN BİLGİLERİ
    LCD ekran üzerinde MESAFE, KALORİ, ZAMAN, NABIZ ve HIZ bilgilerini görerek hedefinize göre hareket etmenizi sağlar. Otomatik eğim ve hız tuşları bulunur.

OTOMATİK EĞİM
    Otomatik eğim sayesinde koşu bandı kullanan kişi daha kısa sürede daha fazla performans harcayarak hızlı yağ yakımı sağlar. Panel üzerindeki tuşlar ile % 3, %6, %9, %12 ve %18 eğime hızlı geçebilir, maksimumda % 20 eğime ulaşabilirsiniz.

ZEMİN
    Dizlere ve bel bölgesine baskıyı azaltan esnek tartan zemin özelliği bulunur.

TAŞIMA
    Katlanabilir ve 4 tekerleği sayesinde rahatlıkla evinizde istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

SAFETY DROP SYSTEM ( EMNİYETLİ AÇILMA SİSTEMİ )
    Koşu bandı, Amörtisör desteği sayesinde güvenli olarak bir tuşa basıldığında kendiliğinden açılır.

EMNİYET ANAHTARI
    Koşu bandınızı kullanırken EMNİYET ANAHTARI sayesinde bir tehlike durumunda cihazın otomatik olarak durmasını sağlar.

ELEKTRİK TÜKETİMİ
    Koşu bandı kullanımı sırasında 0,25 KW /saat (80 kg kullanıcı için) enerji kullanır.

TEKNİK SERVİS ve GARANTİ KAPSAMI
    Hala 1 yıl garantisi devam etmektedir. (06/12/2012 tarihinde alınmıştır.)

ürünü alacak kişi gelip görebilir teslim alabilir. kargosuna karısmıyorum. alacak kişi taşıma olayını halledebilmeli.
    fiyat 1500 tl . zaten 0 dan farkı yok.

fotograflara asagıdakı lınkten bakabılırsınız

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-kondisyon-aletleri-activa-performance-kosu-bandi-151707675/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hayırlı satışlar. bunlarda koşarken alt kattakiler rahatsız olur mu? yani bam güm ses çıkıyor mu yoksa sesi absorbe ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

hayırlı satışlar. bunlarda koşarken alt kattakiler rahatsız olur mu? yani bam güm ses çıkıyor mu yoksa sesi absorbe ediyor mu?

Öncelikle, bu üründe tartan zemin özelliği olduğundan, hem dizlerinize yapılan basıncı absorbe ediliyor bu da bir bakıma sesi engelliyor.Ayrıca içinde 4 HP gibi güçlü motor olduğu için desibel seviyesi çok düşüktür. Altındaki koşu minderi sayesinde; üzerinde hızlı tempo yürüme halinde sadece sizin işitebileğiniz miktarda ses çıkar.

Fakat ben hızlı tempo koşu bile yaparak 15 gün sürekli olarak kullandım hiçbir şikayet almadım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEUS__

hayırlı satışlar. bunlarda koşarken alt kattakiler rahatsız olur mu? yani bam güm ses çıkıyor mu yoksa sesi absorbe ediyor mu?

arkadaşın sorduğu gibi bende sırf alttak,ler rahatsız olur diye alamıyorum koşu bandı
  • bende köpegimi kosturuyorum.Hiç ses olmuyor valla kendimde kosuyorum.Dunlop var bende de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Voit 1320 Profesyonel Koşu Bandı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.