Şimdi Ara

>> VOİT Speed F1 Koşu bandı Alıyorum, Tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs lys ye çalıştığımdan, spora ayırdığım zamanı azaltmış bulunmaktayım. Ve bu sorunumu çözmek, sağlıklı olabilmek için, koşma , yürüme Yapabilmek için,
    Bunu almayı planlıyorum.

Piyasa fiyatı : VOİT SPEED F1 1300 TL

Fakat biz, bir tane de akrabaya alacağımızdan (2 tane alacağımızdan )

1050 TL Ye Satışını yapıyor. Ve almayı planlıyoruz. Memnunmusunuz? Tavsiye edermisiniz?

Teşekkür ediyor, Saygıyla Selamlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turk-Engineer -- 16 Mart 2012; 22:04:37 >

• arkadaşlar yardımcı olurmusunuz'
  • arkadaşım alacağın koşu bandı gayet iyi aynısını bende kullanıyorum ve voit ürünleri gerçekten bir harika. kullanılan parçalar güvenilir. alcağın ürün tartan zemin yani eklemlerine baskı yapmaz. özellikle beygir gücü 1.75 hp ve bu gayet iyi 100 kg taşıma kapasitesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk-Engineer

Ygs lys ye çalıştığımdan, spora ayırdığım zamanı azaltmış bulunmaktayım. Ve bu sorunumu çözmek, sağlıklı olabilmek için, koşma , yürüme Yapabilmek için,
    Bunu almayı planlıyorum.

1050 TL Ye Satışını yapıyor. Ve almayı planlıyoruz. Memnunmusunuz? Tavsiye edermisiniz?

Bizdeki 16 basiyor bu kac basiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

Ygs lys ye çalıştığımdan, spora ayırdığım zamanı azaltmış bulunmaktayım. Ve bu sorunumu çözmek, sağlıklı olabilmek için, koşma , yürüme Yapabilmek için,
    Bunu almayı planlıyorum.

Ben 16 HIZINDA Kaçamayacagimdan fazla onemsemiyorum.

Sizde f1 olanimi kullaniyorsunuz? MEMNUNMUSUNUZ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

quote:

Bunu almayı planlıyorum.

Ben 16 HIZINDA Kaçamayacagimdan fazla onemsemiyorum.

Sizde f1 olanimi kullaniyorsunuz? MEMNUNMUSUNUZ?

hocam valla hiç bilmiyorum ama zamanın en büyüğüdü

• voitin her ürünü iyidir diyebilirim hız ayarı konusuna gelince öyle görüldüğü gibi kolay değil bu bantta koşmak hem dengen iyi olcak özelliklede koşarken farkına varamıyorsun ayakların koşu bandının en arkasına gitmiş oluyor pat diye düşüyorsun hele çalışır vaziyette bantın üstüne düşersen saniyeler içinde banta temas eden heryerinin derisi soyuluyor bide bayıldın diyelim ve banta düştün etini bile alır o derece bu yüzden kullanırken muhakkak mıknatıslı acil durdurma ipini kullanmalısın bunu söyleyim dedim. Neyse hız konusuna gelince emin ol 16 km ile 12 km aynı şey çünkü 9 km den fazla arttıramıyorsun arttırırsın ama sanmıyorum üzerinde durabilcenmi 9 km bile aşırı hızlı 16 km ayakta durman bile mümkün değil. Ayrıca 16 km yi bi kere kullanıyım dedim tabi üstünde değilken nasıl bişey oluyor diye bildiğin araba motoru gibi çalışıyor tangır tungur zaten 13 km gelince ısınmadan dolayı makina kendini kapattı 16 km göremedim bile ayrıca makinayı çabuk bozarsın yüksek hızda deli gibi kayganlaştırıcı silikon sprey ister bant

kısaca senin max kullanabileceğin en ideal hız 9 km dir dışarda koştuğun son sürat zaten 9km falan dahasını bikere bile kullanmassın.

diğer dikkat etmen gereken konuda eğim eğimi dijital olmalı kendiliğinden eğimi bir düğmeyle verebilmelisin mekanik eğimlilerde banttan inip ayağı yükseltmen gerekir hiç tavsiye etmem eğim otomatik olmalı.

zaten alıcağın marka piyasanın en iyisi hiç bir ürününde sorun yaratcağını sanmam dediğim gibi hız olayını kafana takma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

voitin her ürünü iyidir diyebilirim hız ayarı konusuna gelince öyle görüldüğü gibi kolay değil bu bantta koşmak hem dengen iyi olcak özelliklede koşarken farkına varamıyorsun ayakların koşu bandının en arkasına gitmiş oluyor pat diye düşüyorsun hele çalışır vaziyette bantın üstüne düşersen saniyeler içinde banta temas eden heryerinin derisi soyuluyor bide bayıldın diyelim ve banta düştün etini bile alır o derece bu yüzden kullanırken muhakkak mıknatıslı acil durdurma ipini kullanmalısın bunu söyleyim dedim. Neyse hız konusuna gelince emin ol 16 km ile 12 km aynı şey çünkü 9 km den fazla arttıramıyorsun arttırırsın ama sanmıyorum üzerinde durabilcenmi 9 km bile aşırı hızlı 16 km ayakta durman bile mümkün değil. Ayrıca 16 km yi bi kere kullanıyım dedim tabi üstünde değilken nasıl bişey oluyor diye bildiğin araba motoru gibi çalışıyor tangır tungur zaten 13 km gelince ısınmadan dolayı makina kendini kapattı 16 km göremedim bile ayrıca makinayı çabuk bozarsın yüksek hızda deli gibi kayganlaştırıcı silikon sprey ister bant

kısaca senin max kullanabileceğin en ideal hız 9 km dir dışarda koştuğun son sürat zaten 9km falan dahasını bikere bile kullanmassın.

diğer dikkat etmen gereken konuda eğim eğimi dijital olmalı kendiliğinden eğimi bir düğmeyle verebilmelisin mekanik eğimlilerde banttan inip ayağı yükseltmen gerekir hiç tavsiye etmem eğim otomatik olmalı.

zaten alıcağın marka piyasanın en iyisi hiç bir ürününde sorun yaratcağını sanmam dediğim gibi hız olayını kafana takma.

tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

voitin her ürünü iyidir diyebilirim hız ayarı konusuna gelince öyle görüldüğü gibi kolay değil bu bantta koşmak hem dengen iyi olcak özelliklede koşarken farkına varamıyorsun ayakların koşu bandının en arkasına gitmiş oluyor pat diye düşüyorsun hele çalışır vaziyette bantın üstüne düşersen saniyeler içinde banta temas eden heryerinin derisi soyuluyor bide bayıldın diyelim ve banta düştün etini bile alır o derece bu yüzden kullanırken muhakkak mıknatıslı acil durdurma ipini kullanmalısın bunu söyleyim dedim. Neyse hız konusuna gelince emin ol 16 km ile 12 km aynı şey çünkü 9 km den fazla arttıramıyorsun arttırırsın ama sanmıyorum üzerinde durabilcenmi 9 km bile aşırı hızlı 16 km ayakta durman bile mümkün değil. Ayrıca 16 km yi bi kere kullanıyım dedim tabi üstünde değilken nasıl bişey oluyor diye bildiğin araba motoru gibi çalışıyor tangır tungur zaten 13 km gelince ısınmadan dolayı makina kendini kapattı 16 km göremedim bile ayrıca makinayı çabuk bozarsın yüksek hızda deli gibi kayganlaştırıcı silikon sprey ister bant

Hocam, egim 2 kademeli manuel,

Tartan zemin(Esnek zemin) ozellikleri yokmus sped f1 de. Ne kaybederim

• Dostum aynı markadan bendede var.Modeli farklı sadece zamanında koşu bandı + bisikleti olarak 900-1100 arası bi fiyata almıştım.Öneririm.
  • ben de niyetlendim bi ara. ama sonra yarı fiyatından daha ucuza(400 lira) ya 6 aylık spor salonuna yazıldım. ordaki daha modern koşu bantlarının haricinde bir çok alet ve makineden de faydalandım. sana da bunu tavsiye ederim.
  • alacağın ürün gayet iyidir. açıkçası ben bunu söylerim. evde kendim kullanmasam tavsiye etmem :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.