Şimdi Ara

Acronis True Image has not found any hard disk drives!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acronis true image yedeğime güverenek wistayı denemek için kurdum. Kurmaz olaydım. Yedeği tekrar kurayım dedim. Bir türlü kuramadım. Acrinos'un hazırlık cd si ile tekrar kuramaya çalıştığımda bir sayının karşısında başlıkta belirttiğim hata çıkıyor. Ve yedeği kuramıyorum. Anladığım kadarıyla hard diskin sorücüsünü isteyor.

Şimdi ne yapmam lazım? sürücü istiyorsa sürücüyü nasıl bulabilirim?

Not: hard disk samsung sp2504c sata 2

Not2: Bu iletimi işletim sistemleri bölümüne ek olarak burayada yazdım.

• SNAPAPiDLL YUKLE

Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulması

http://us2.download.acronis.com/support/SnapAPI_l_s_e.zip
  • Konuyu hortlatmak olacak ama ben de aynı problemi yaşıyorum.Tiske'nin önerdiğini kurdum sonucu tekrar buraya yazarım.
    Teşekkürler...
  • Ne yazık ki sonuç vermedi :(
  • Bu hatanın tam adı "E000101F4: Acronis True Image Enterprise Server has not found any hard disk drives"

Ben de bu sorunu yaşadım. 1 ton yöntem denedim, internette araştırma çektim ama çözüm bulamadım. Sonunda 1 yöntemle işimi gördüm. Buraya da yazıyorum ki ilerde bu sorunu yaşayanlar faydalansın.

Öncelikle durumu anlatayım. Yaklaşık 6 ay önce win xp pro yükledim. Tüm programlarımı kurduktan sonra yedeğimi aldım. O zaman deneme yaptım, yedeğimi başarıyla geri yükledim. Sonraki aylarda yedeğimi 1 kez daha başarıyla geri yükledim. Dün bilgisayarıma "internet security 2010" diye lanet bir şey bulaştı. Ne yaptıysam kurtaramadım. Sonunda yedeği geri yüklemeye karar verdim. Acronius true image başlangıç CDsiyle PC'yi başlattım. İşlemleri seçip sıra HDD bölümünü seçmeye gelince yukarıdaki uyarıyı verdi. Yani seçebileceğim bir hdd yok. Çok ilginç, HDD içindeki image dosyamı buluyorum ama yüklemeye geçince HDD yok diyor. Bu sefer windowsu açtım. Ordan denedim. Zaten true image açılışta yukarıdaki uyarıyla başlıyordu. Tüm umutları kaybetmişken arkadaşım bana CD'den winxp pro'yu başlatan bir acayip bir CD verdi. Onu attım, bildiğiniz windows açıldı ama benim kurulu windows değil CD içindeki windows. Bir nevi "cd'den çalışan windows" diyebiliriz. O cd'yi kim yapmışsa içine acronius true image'da yüklemiş. Dedim bir de buradan deneyeyim. Ordaki true image'ı çalıştırdım, hiçbir sorun çıkmadan yedeğim geri yüklendi. Yani bu benim için bir çözüm oldu. Yedeğimi yükledikten sonra kendi true image programımı tekrar denedim, bu defa o da sorunsuz çalıştı. Burdan şu sonucu çıkardım. Windows içindeki bir takım dosyalar bir takım sebeplerden dolayı zarar görüyor, bunun için de true image'ın düzgün çalışmasını engelliyor. Eğer ben PC'ye format atıp sadece windowsu yükledikten sonra true image'ı da yükleyip eski yedeğimi geri yüklemeye çalışsaydım yükleyebilecektim. Kimileri windowsu kurduktan sonra yedeği geri yüklesem bir işime yaramaz diye diye düşünebilir tabi, ama benim yaradı açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

SNAPAPiDLL YUKLE

Sorun SnapAPi.dll dosyasının bozulması

http://us2.download.acronis.com/support/SnapAPI_l_s_e.zip

Denedim Acronis çalışmaz hale geldi.
  • Acronis True Image has not found any hard disk drives  hatası ile karşılaşıyordum, acronis için başlangıç cd yapılması gerekiyor.

acronis server 11.7.50058 boot cd de uefi başlatma seçeneği de var, bu şekilde yedeği geri yükleyebildim.

Acronis True İmage Server boot cd Full 11.7.50058 (320mb) cd ye ya da flash a rufus ile yazarak eski yedeğinizi geri yükleyebilirsiniz.

link: https://bcvc.live/r1cu7Ft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 8 Mart 2022; 10:58:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.