Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: nocturneox

ben bu programı denedim. (9sürümü) full

* backup yaparken sorun yok.

* bootable cd yaparken eğer xp'nin bölgesel dil ayarlarınız INGILIZCE-usa yaparsanız cd'yi hazırlarken de sorun yok . (bu sorunu olanlar TR den ING'e çevirerek cd hazırlayabilirler) daha sonra TR ye çevirebilirsiniz.

* windows içinden recovery (geri yükleme) yaparken prog. bilg. restart yapınca boot sırasında kalıyor.

* bootable cd ile recovery yaparsanız (dil ING'de DENEDİM) boot ta açılan acronis menüsünde (Full)) olanı seçerseniz yine hata veriyor. (BASİC)ya da (SAFE) yanlış hatırlamıyorsam (en üstteki) seçerseniz recovery yapıyor.

burada yazıklarım belki herkeste aynı şekilde gerçekleşmez. benim sistemimle ilgili de olabilir
    sistem: p4 3.0 asus anakart, 1gb ram, 250gb samsung hdd, 256mb ekran kartı, xp SP2 tüm güncelleştirmeler yüklü

Söylediğin hatanın donanımla alakası yok
    Boot CD yi normal yaptığını sayarsak
    Bence program başka bir prog ile çakışıyor veya kurulumu sırasında bozmuş
    Sen bir de 10 vers dene. 10 vers vista desteklidir Ayrıca

Ben 7 - 9 - 10 vers hepsini kullandım sorun yaşamadımm

Bence XP CD si ile XP nin üzerine kur
    Sonra tekrar AcroniS KUR

Bakalım dzüelecek mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: tiske

quote:

* bootable cd yaparken eğer xp'nin bölgesel dil ayarlarınız INGILIZCE-usa yaparsanız cd'yi hazırlarken de sorun yok . (bu sorunu olanlar TR den ING'e çevirerek cd hazırlayabilirler) daha sonra TR ye çevirebilirsiniz.

* windows içinden recovery (geri yükleme) yaparken prog. bilg. restart yapınca boot sırasında kalıyor.

* bootable cd ile recovery yaparsanız (dil ING'de DENEDİM) boot ta açılan acronis menüsünde (Full)) olanı seçerseniz yine hata veriyor. (BASİC)ya da (SAFE) yanlış hatırlamıyorsam (en üstteki) seçerseniz recovery yapıyor.

burada yazıklarım belki herkeste aynı şekilde gerçekleşmez. benim sistemimle ilgili de olabilir
    sistem: p4 3.0 asus anakart, 1gb ram, 250gb samsung hdd, 256mb ekran kartı, xp SP2 tüm güncelleştirmeler yüklü

Sonra tekrar AcroniS KUR

Bakalım dzüelecek mi?

bendede aynı sorun var bikaç pc de denedim o kapanıp açılınca load acronis yazısında kalıyor bi türlü çözemedim

• quote:

Orjinalden alıntı: tiske

quote:

Sonra tekrar AcroniS KUR

Bakalım dzüelecek mi?

bendeki 9 değil 10 muş.
    xp cd sini xp nin üzerine kurmanın bir faydası yok bence çünkü format atıp xp kurduktan hemen sonra bu olayla karşılaştım.

sadece bootable cd den Safe de başlatırsam sorunsuzca geri yükleme yapıyor. bende böyle devam edecem artık ne yapayım

• arkadaşlar bilmek istediyim şu ki,format attığımızda her şey silinir.peki bu programla sadece itediğimiz ey mi tamir olunur.yardımcı olurmusunuz?
  • imagesini aldığın tarihten sonraki herşey silinir ....

örneğin sen format attın ve herşeyi kurdun ileriki bir tarihte format atman gerekti

işte o zaman format atmazsın aldığın imagey geri yükleyince pc imagesini aldığın hale o hale geri döner

imageyi geriyükleme ortalama 15 dakka sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 21 Mayıs 2007; 1:01:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

imagesini aldığın tarihten sonraki herşey silinir .... örneğin sen format attın ve herşeyi kurdun o halde image alırsın herhangi arıza durumunda format atmazsın imageni geri yükleyince o hala geri döner pc

teşekkür ediyorum nihat hocam.gerçi forumda da bir başlık açtım.işte benim bilmek istediğim bu idi.
  • harika bi anlatım olmuş.. hemen uygulamaya başlıyorum..:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Acronis True Image 9.0

Arkadaşlar daha önce v8'in resimli anlatımı vermiştim fakat
    resimlerin sitesinde sorun olduğu için yeni bi konu açmaya karar verdim.
    Hem tertemiz ve daha düzenli olur.

Öncelikle program hakkında biraz bilgi vereyim. Acronis True Image Server
    bir sistem yedekleme programıdır. Yani bilgisayarınız tertemizken,
    sorunsuz haldeyken bu programla yedek alıyoruz.
    Program yedek alırken %50 sıkıştırma yapıyor.
    Yani 5 GB sürücünüzü yaklaşık 2.5 Gb olarak yedekliyor.

Daha sonra bilgisayara virüs girdiğinde ya da yavaşladığında format atmak yerine,
    bu programla bilgisayar 5 dk'da eski, tertemiz yedeğe dönüyor.
    Kullanımı oldukça basit.

Sizler için tek tek resimli anlattım.

Mümkünse bi format atıp, tüm güncelleştirmeleri yapıp, sürücüleri yükleyip Virüs,
    Spy programını yükleyip yedekleyin. Tertemiz olsun.

Programın ana penceresi. Burda Backup yani yedek al tuşuna basıyoruz.

Çıkan pencerede next tuşuna basıyoruz.

Sonra bu ekran geliyor.

Yedeğini almak istediğimiz sürücüyü seçiyoruz

Yedeği kaydediceğimiz sürücüyü ve klasörü seçip işaretlediğim yere basıyoruz.

Bitti...

Diyelim bilgisayarı Spylar, pop-up'lar, virüsler bastı, doğal olarak windows yavaşladı.

sadece 5 dk'da eski haline döndürücez.

Ve bilgisayar baştan başlıcak. Windows açılmadan bu program açılıcak aynı işlemleri tekrar yapıcaksınız. Bu kadar.

Son olarak çoğu arkadaş şunu sordu. "Ya bilgisayar çökerse açılmazsa o zaman yedeği nasıl geri alacağız?"

Şöyle arkadaşlar.

İşaretlediğin yere basarak boş bir CD'i takıyoruz ve boot CD'si oluşturuyoruz. Bilgisayar açılmadığı zaman bilgisayarı bu CD'den boot ediyoruz ve Acronis açılıyor

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Acronis True Image Download

http://rapidshare.com/files/1060238/Acronis_True_Image.rar

sayın hocam .kafama takılan şu ki siz resimde F sürücüsü göstermisiniz.önce bir F sürücüde mi yaratmalıyız.şimdi bende C VE D sürücüsü var.ben Acronisle yaptığımı D ye kaydedemem mi?lütfen bilgilerini paylaşırmısın?

• alia kardeşim F ile kafanı karıştırma.Yedeği D ye alacaksın ve dosyaya bir isim vereceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: igulerce

alia kardeşim F ile kafanı karıştırma.Yedeği D ye alacaksın ve dosyaya bir isim vereceksin.

kardeş teşekkür ederim.ama ben D yi seçtiğim zman NEXT çalışmaz durumda , sönük olarak gösterir
  • quote:

Orjinalden alıntı: alia

quote:

alia kardeşim F ile kafanı karıştırma.Yedeği D ye alacaksın ve dosyaya bir isim vereceksin.

kardeş teşekkür ederim.ama ben D yi seçtiğim zman NEXT çalışmaz durumda , sönük olarak gösterir

yedeği alırken neden sönük olsun ki bence sen geriyükleme modundasın ...

pc den hdd ye ok var ona bas .... geriyüklerken oluşturduğun imageye çif tıklaman yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: alia

quote:

yedeği alırken neden sönük olsun ki bence sen geriyükleme modundasın ...

pc den hdd ye ok var ona bas .... geriyüklerken oluşturduğun imageye çif tıklaman yeterli

sayın nihat kardeşim.yukarıdakı resimde açıklanan bir yerin resmini terkrar bura koymak zorundayım.REismde gördüğünüz gibi BURADA C; D;birde yedek F sürücüleri var.fakat benim demek istediğim şu ki ben C de olanları D sürücüsüne yedkleyebilrmiğim?yoksa önceden bir tane bende mi yedek F sürücü mü ? yaratmalıyım.

http://img409.imageshack.us/my.php?image=ads305zrs1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 23 Mayıs 2007; 3:09:32 >

• f: olmasına gerek yok c: nin yedeğini tabikide d: ye yükleyebilirsin
  • Ve bilgisayar baştan başlıcak. Windows açılmadan bu program açılıcak aynı işlemleri tekrar yapacaksınız. Bu kadar denmiş.
    Burayı anlıyamadım.tekrardanmı formatlıyacağız yada tekrardanmı yedeğe alacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugtorun -- 24 Mayıs 2007; 15:31:24 >
  • HD Seagate Sata bağlı 320 GB. İkiye bölünmüş durumda. Acronis 10 ve Vista var boot CD oluşturamıyorum. Create Bootable Cd tıklayınca DVD Sürücüyü görmüyor proğram. iki seçenek sunuyor İSO ve Disket sürücü Next tıklayınca DVD Sürücü yine görünmüyor Hardiskin ikinci kısmı D sürücüsünü gösteriyorum next tıklayınca hata veriyor ve kapanıyor.
  • ya arkadaslar allak rızası icin nasıl bootoble cd yaptıgnız anlatın bende devamlı hata veriyor
    virüs programını kaldırdım dili degiştirdim yinede olmadı
    icon3.png diye bir hata veriyor devamlı
    cözüm sunabilecek olan varmı?
  • Arkidişler bende Acronis 10 var ve Sata2 hard disk var. Vista Home Premium kurulu. Recovery yap dediğimde. Kurtarılacak disk yok diye hata veriyor. Sanırım sata hard diskleri görmüyor.
  • Çok işime yaradı saol
  • Selam,

Ben C'nin yedeğini direk DVD ye aldım yine de bootoble cd yapmam gerekiyor mu?

Paylaşım için çoook teşekkürler.....
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.