Şimdi Ara

Acronis True Image 9.0 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.583
Cevap
6
Favori
386.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benim sorum acronis true image ile aldığımız image ı donanımları farklı olan pc lere de basabiliyoruz sorunsuz değil mi??
  • çok faydalı olmuş emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar bununla laptopun windows unu yedeklesem ve bidaha saatlerce süren recovery ile uğraşmasam olurmu bi problem olmaz dimi????

bu acronisin yedek dosyası "image dosyası" ile formatlanmış ve hdd i biçimlendirilerek 2 bölüme ayrılmış laptop un "c:" sinede yükleme yapılabilir dimi?

bide kızmayında bişiy daha sorcam ben laptopu alalı 3-4 gün oldu fakat, 143gb lık alanın 108gb ı boş sadece o yüzden image dosyasına atmak istemediklerimi belirleyebilirmiyim? bu işlem i yapmak işimi zorlaştırır mı?
  • mtngngr
    :
    Evet laptopun yedeğini bu program ile alabilirsin

Yalnız disk 2 ye bölünmüş olmalıdır

Yok eğer bölünük değilse gene acronis disk sellector ile bilgi kaybı olmadan bölebilirsin
    Resize özelliği vardır

İmage alırken Sistem yedeği alıyorsan hepsini atmak zorundasın
    Eklemeyeceğin bir dosya sistemin açılmasını engelleyebilir

Mutlaka diskini bölmen gerek bundan kaçış yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 14 Nisan 2007; 11:38:57 >
  • teşekkürler ...

bunu nasıl olmuş da kaçırmışım. tesadüfen öğrendim çok sağolun.
  • Valla bende öyle
    Çok teşekkürler
  • arkadaşlar boyut olayında nası bi değişme war

prblem orda

20 gb dolu harddiskimi kaç gb kadar küçültebilir bu prgrm
  • Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim bilgisayara yedek almayı beceremedim
    şimdiden teşekürler
  • Acronis True Image has not found any hard disk drives" şeklinde bir hata verdi. Aynı program yedek alma ve rescue cd hazırlamada gördüğü hard diskleri boot esnasında görmüyor. Sorunu bir türlü çözemedim.Çözümünü bilen birisi varmı
  • teşekkürler
  • (İşaretlediğin yere basarak boş bir CD'i takıyoruz ve boot CD'si oluşturuyoruz. Bilgisayar açılmadığı zaman bilgisayarı bu CD'den boot ediyoruz ve Acronis açılıyor )

dostum ellerine sağlık saol bize böyle bir iyilik yaptığın için ama bi şey sormak istiyorum boot cd si olusturduğumuz da bilgisayar açılırken boot edip programı aktif halemi getirecek? diyelimki bilgisayar hiç açılmıyo yada c ye giremiyoruz. bu cd den boot edip tekrar mı image geri yüklücez? ayrıca boot dosyası kaç mb ? bir cd ye sığarmı teşekkürler
  • yA ABİCİM PROGRAM İNDİRİP İLLA PARA ÖDEMEYELİM :) BİLGİSYAR GÖÇÜYOR ARTIK
  • Vista işletim sisteminde kullanılabiliyor mu?
  • vistaya kurdum ve kullanıyorum (acronis true image v9)... ayrıca diğer arkadaşda pc hiç açılmazsa demiş eğer bu şekilde olur ise boot cd yi takarak program açılıyor ve yedeği programa gösterip kurulum başlıyor boot dosyası sizin yedek aldığınız sürücünün ortalama %50 sıkıştırılmışıdır yani 10 gb dulu alanı 5gb olarak yedekleyebilirsiniz
  • Forumdaki Hiren 8.9 cd sicnde Acronis True Image 8.1.945 onu kullanırsanız aynı zmanda tek bir bootable cd de olur.
    Acronis True Image 9.0 ile 8.1.945 arasında çok bariz bi fark varmıdır? İndirip bi tane daha bootable cd saklamaya gerek varmıdır, ikisini versyonuda bilen bir arkadaş cevap verirse sevinirim
  • Internette DUB CD aratin. Icerisinde sinirsiz utility olan bir CD ciktigini goreceksiniz. Acronis ve Ghost'ta dahil. Guzel yonlerinden biri aslinda 4 farkli utility CD'si tek cd de birlestirilmis. Bu CD'lerden biri XP-MiniXP. CD'den boot edip calistirabildiginiz XP altinda pekcok recover ve antivirus yaziliminin yaninda network deastegi v.s. de var. Ben yine de acronis yerine ghost u tercih ederim. DOS tabanli olani tabii ki. Windows altinda calisan o igrenc versiyonunu degil. Bu cd icerisinde o var zaten. En azindan network destegi ile ortak bir ag surucusune image atabiliyorsunuz. Yer derdi filan olmuyor boylece.

• Bahsettiğin versyon ghost 11, hiren bootable cd de aynı versyon mevcut yalnız seçenekleri arasında olmasına rağmen, ben bootable image yazamadım onunla, bi çeşit eksiklik hata mesajı veriyo ama unuttum ne olduğunu. Sen yazabildin mi arkadaşım ?
    Bir de bootable image ve disk image arasındaki fark nedir biliyormusun. Bana ikisinin açıklaması da aynı göründü. (ikisini de oluşturamadım zaten )

quote:

Orjinalden alıntı: Tensi

Internette DUB CD aratin. Icerisinde sinirsiz utility olan bir CD ciktigini goreceksiniz. Acronis ve Ghost'ta dahil. Guzel yonlerinden biri aslinda 4 farkli utility CD'si tek cd de birlestirilmis. Bu CD'lerden biri XP-MiniXP. CD'den boot edip calistirabildiginiz XP altinda pekcok recover ve antivirus yaziliminin yaninda network deastegi v.s. de var. Ben yine de acronis yerine ghost u tercih ederim. DOS tabanli olani tabii ki. Windows altinda calisan o igrenc versiyonunu degil. Bu cd icerisinde o var zaten. En azindan network destegi ile ortak bir ag surucusune image atabiliyorsunuz. Yer derdi filan olmuyor boylece.

• http://forum.donanimhaber.com/m_14052856/mpage_1/key_//tm.htm#14056239

format attığpım pc lerde acronisle image alıyorum ... bugun önceden imagesini alıdğım pc yi geri yüklim dedim acronisle boot yapınca ilk açılırken start acronis load yazan ekranda takılıp kalıyor 15 dakka bekledim seçme ekranı gelmedi bunu 2.kez yaşıyorum sorunu yaratan pc ler amd işlemcili Asus anakartlı pc ler acaba bunun biostan ayarımı var ... ben bu imageyi yükleyemedim acronis loader yazan ekranda takılıp kalıyor yardımcı olabilecek varmı teşekkürler

boot cd kullanmıyorum pc açııken imageyi tıklıyorum ordan boot yaptırıyorum hep bu şekilde yaptım fakat 2 pc de o ekranda takılıp kalıyor boot cd var ondada aynı hatayı vereceğini sanıyorum çözümü bilen arkadaş yokmu ?

• peki beyler şöyle bişi sorayım madem bilirkişiniz

açılış dvd si yapıp yedeğide aynı dvd ye atma şansımız var mı ? tabiki hdd e yedeği saklamak iyi ama dvd de de olsa iş garanti olması açısından soruyorum

bide bu işde en iyisi hangisi drive image 7 mi acronis mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayakgoz

peki beyler şöyle bişi sorayım madem bilirkişiniz

açılış dvd si yapıp yedeğide aynı dvd ye atma şansımız var mı ? tabiki hdd e yedeği saklamak iyi ama dvd de de olsa iş garanti olması açısından soruyorum

bide bu işde en iyisi hangisi drive image 7 mi acronis mi

tabiki,
    rescue media yı iso olarak diskinize kaydediniz, win iso ile açınız, yedeğinizi sürükleyip bırakınız, save as deyiniz... sonra iso formadından dvd ye yazınız...
    cd ile başlattığınızda full seçeneğini kullanınız
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.