Şimdi Ara

Acronis Disk Director Suite 10 --> Resimli Anlatım.... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
97.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Toplam/Boş alan
    C: 146.5/106.9 GB
    D: 151.6/29.48 GB
    Unallocated 7.844 MB

C den 50 Gb böldüm Unallocated ile birleştirdim 50 gb civarı oldu.Bu bölümü D ye resize yoluyla aktardım herşey normal olarak ilerledi.Kapattım programı yes e basıp bilgisayara res attım hiç bir sorun çıkmadı compleated yazdı ve bilgisayar açıldığında hiçbir değişiklik olmadı.Flash belleğe yazdırmak istedim tools bölümündeki araç ile girdim bütün hepsini seçtim flash belleğime dosyaları attı fakat pc yi biostan flash bellekle başlattım dosyaları görmedi gittim cd aldım cd ye yazdırdım biostan cd/dvd den başlattım dosyaları gördü fakat bu seferde mouse hareket etmedi sonuç olarak yapamadım yardımcı olursan sevinirim.Yazı için çok emek var ellerine sağlık

• sorunu hallettim nasıl hallettim diye merak edenlere

bölme işlemi yapıpta compleate yazısından sonra hiç bir değişiklik olmayan arkadaşlara bu çözüm yolu(bölmeyi blocklayan programları olanlarda denesin işe yarayabilir);

cd veya usb ye yazdırın bilgisayarı güvenli moddan başlatıp ilk sayfada anlatılan yazılardaki gibi eksiksiz istediğiniz gibi bölme işlemini yaptıktan sonra programdan çıkıp yes > processed yapıp yeniden başlatın %80 yaptığınız değişiklikler uygulanmış olur sevgiler :)
  • @nevdar_1986

Öncelikle mesajındaki konunun alıntısını silmeni rica edeyorum. Sadece konuyu kirletiyor....

Soruna dönersek;
    Partition Magic programı eski bir program olduğu için haliyle vista & win7 gibi sistemlerde sorular çıkartabilir.

Acronis disk dirctor programını windows üzerinden mi çalıştırıyorsun? Yoksa programı kendi sisteminden cd/dvd ilemi başlatıyorsun.
    Programı başlatınca program senin bölümünü tanıyor mu? Yoksa bölümlenmemiş (Unallocated space) alan olarak mı ifade ediyor.

Eğer ilgili bölüm, bölümlenmemiş alan olarak ifade ediliyorsa, ilgili bölümlenmemiş alana tıklatıp (seçip) recovery seçeneğini kullanabilirsin.
    Tabi bu konuda Active Partition Recvovery Windows programıda çok başarıldır.
    Bunun yanı sıra Partition Find And Mount programıylada bölümüne ve içersindeki dosyalar ulaşman mümkün görünüyor.

Net yanıtlar veremiyorum, çünkü sorun hakkında fazla bilgi vermemişsin. Bu konularda detaylı bilgiler vermelisin!
    Misal windowsta disk yöntemini açıp, diskin grafiksel alanından bir resim çekip, konuya ekleseydin daha iyi olurdu...

@ahmet3212
    Sorununu çözmene sevindim. Foruma nadir takıldığım için geç yanıt verebiliyorum. Kusura bakmayın.
    Windows üzerinde bu tip programları sistemin bulunduiu disk için kullanmanızın sisteminize zarar verme olasılığı daha yüksektir.

Tabi güvenlikip sorunları daha aza çekecektir ama bilgisayarı (sistemi) programın kendi os-sistemiyle başlatmanız (cd/dvd/usb her neyse) daha güvenlidir.

• Merhabalar benim de bilgisayarımda bir sorun oluştu ama nasıl çözeceğimi bilemedim, ben bilgisayarımı kurup herşeyi çalışır duruma getirip dosya transferlerimi tamamladıktan sonra acroniz ile bir imaj aldım, daha sonra bilgisayardaki bir program yüzünden backup'tan geri dönmem gerekti, ve imaj dosyasını çalıştırıp geri yüklemeyi yaptım, gelgelelim sorun burada oratya çıktı backup'u aldığı diskte dosyayı badsector uzerine yazdığı için yeniden okuyup restore edemediği gibi mevcut partitiona da yüklemeye yapmaya başladığı için onu da uçurmuş oldu,
    bütün bildiğim programları denedim ama bir şey beceremedim, acaba bana tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mıdır?
    Saygılarımla
  • Çok güzel bir anlatım olmuş eline emeğine sağlık .. Yanlız ben şunu sormak istiyorum .. Acronis true image mi yoksa bu acronis disk director mü daha hızlı koypalıyor yada arasındaki fark nedir ? Ben internetkafemde bütün hard diskimi başka bir hard diske nasıl en hızlı şekilde kopyalayabilirim ? cevap verirseniz çok sevinirim .. Tamda şimdi yapıyorum bu işlemleri..
  • Arkadaşlar beni söyle bir sorunum var.Acronis Disk Director usb maus kullanamıyorum.Acronis Disk hirende var ondada aynı ne yapabilirim bu konuda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EtiPuF -- 20 Ağustos 2013; 15:15:22 >
  • Bilen yokmu ???
  • C ve D şeklinde bölümlü Vistalı dizüstünde, C 'yi artırıp D'den (C'ye) yer vermenin bir yolu var mı?
  • teşekkürler
  • Bir program ancak bu kadar açık anlatılırdı. Teşekkürler (bira geç oldu )
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.