Şimdi Ara

Acronis Disk Director Suite 10 --> Resimli Anlatım.... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
5
Favori
97.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, resize komutu ile E partition'umdaki(önceden partition magic ile D yani sistem'i kurduğum partition'dan ayırmıştım )boş olanı F partition'uma( aktarıyorum proceed ile. reboot yapıyor ve completed yazısı çıkıyor. bilgisayar açıldığında disklerde herhangi bir değişiklik olmuyor yine aynı boyutlar gözüküyor. bunun nedeni ve çözümü nedir?
     Acronis Disk Director Suite 10 --> Resimli Anlatım....

işlem sonrası değişiklik yapılmamış resimde görüldüğü gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 9 Haziran 2010; 10:14:50 >
  • @x_tol

Bir ihtimal windows veyahut arkaplanda çalışan bir program blocklama (engelleme) yapıyor olabilir.
    Kesin ve net sonuçlar için, ADDS yi CD/DVD veyahut Usb gibi ortamlardan boot ederek çalıştırmanızı, ve tekrar denemenizi tavsiye ederim.
    Kolay gelsin...
  • blue life öncelikle teşekkkürler emeğine eline sağlık uğraşmıssın...

programı indirip kurdum ama en son tam harddiski ayırma işleminde program demo olduğu için işlemi iptal etti....

PROGRAMI KURARKENDE SERİAL İSTEMEDİ BU ORJİNALLİK SORUNUNU NASI HALLEDECEZ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
  • Bir ihtimal sadece demo desteği olan sürümünü indirmiş olabilirsin. Lisans konusunda malesef illegal program paylaşımı yapmadığım için malesef yardımcı olamam :(
  • abi sen en azından indirdiğin linki verirsen çok iyi olur çünkü ben bu programı kurarken serial numarası istemedi bile . bana indirdiğin linki verir misin?
    konunun başında verdiğin link home 11 sürümü...
  • en azından programı indiren arkadaşlar link verirse sevinirim özellikle @blue_life :))
  • abi programın full sürümünü buldum boot cd sini de hazırladım pc yeniden başlattım. program cd den açıldıı full seçeneğine bastım ama daha sonra "acronis disk director suite has not found any hard disk drives" hatasını verdi???

ne yapmalıyım sence??

bilgisayarım hp compaq cq50 115 tr
  • @blue life abicim bilgisayara xp yüklemem senin elinde ne olur yardım et :))
  • @Pm atıyorum...
  • dostum ellerine emegine saglik muthis bir aciklama yapmissin valla kitap gibi olmus helal olsun sana
  • Sayın ustalarım.işletim sisitemim xp.acronilse yedeği aldım D sürücüsüne.daha sonra F11 le receoveri getirmek için.F11 e basıyorum.acroniisn arayüz çıkıyor.orda boot menü.enter linux kernel command file yazıyor.VE "guiet" yazısı var.benim yedek d de .şimdi nasıl bir komut vereceyim?
  • Bu konu Acronis Disk Director ile ilgili. Neyse sen aşağıdaki ekrandan mı bahsediyorsun?

Ilgili pencereyi cancel veyahut yukarıdaki x ile kapat ve menuden acronis true imageyi seç...
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue_life

Bu konu Acronis Disk Director ile ilgili. Neyse sen aşağıdaki ekrandan mı bahsediyorsun?

Ilgili pencereyi cancel veyahut yukarıdaki x ile kapat ve menuden acronis true imageyi seç...
    Kolay gelsin...

şimdi hocam sizin dediğniz gibi yaptım.yalnız 2 saaten fazla geçti.
    ekranda
    loading please wait.
    Kernel panic:vfs.Unable to mount root fs on 1.00
    yukarıdakı mesaj çıkıyor.bir anlam veremedim.teşekkür ederim.kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alia -- 21 Ekim 2010; 14:36:02 >

• hocam bir bakabilrmisniz lütfen
  • @alia

Geç cevap için kusura bakma! Bir önceki mesajını editlemeden, yeni mesaj atsaydın daha erken farkedebilirdim.
    Neyse sorun hakkında düşüncelerime gelirsek;

Ben Acronis True Image kullanmıyorum. Ghosta çok alıştığım için mi olsa gerek ondan vageçemiyorum.
    Bu yüzden sorun hakkında fazla bilgim yok.

Lakin anladığım kadarıyla, acronis başlangıç dosyalarının bulunduğu bölüm mount edilememiş gibi! (Emin deyilim)
    Tavsiyem ilk önce Acronis True Image ile bir bootcd oluşturup onun ile denemen yönünde olacaktır.

Eğer onda da sorun çıkarsa, senin diskindeki bölümleme tablosunda bir sorun var veyahut ilgili acronis senin diskin sürücülerini doğru yükleyemiyor olabilir.
    Goolde ilgili hatayı yazıp aratırsanda çözüm bulacağını inanıyorum.

Fazla yardımcı olamadım :( Kolay gelsin....
  • quote:

@alia

Geç cevap için kusura bakma! Bir önceki mesajını editlemeden, yeni mesaj atsaydın daha erken farkedebilirdim.
    Neyse sorun hakkında düşüncelerime gelirsek;

Ben Acronis True Image kullanmıyorum. Ghosta çok alıştığım için mi olsa gerek ondan vageçemiyorum.
    Bu yüzden sorun hakkında fazla bilgim yok.

Lakin anladığım kadarıyla, acronis başlangıç dosyalarının bulunduğu bölüm mount edilememiş gibi! (Emin deyilim)
    Tavsiyem ilk önce Acronis True Image ile bir bootcd oluşturup onun ile denemen yönünde olacaktır.

Eğer onda da sorun çıkarsa, senin diskindeki bölümleme tablosunda bir sorun var veyahut ilgili acronis senin diskin sürücülerini doğru yükleyemiyor olabilir.
    Goolde ilgili hatayı yazıp aratırsanda çözüm bulacağını inanıyorum.

Fazla yardımcı olamadım :( Kolay gelsin....

Teşekkür ederim.yanıtınız için.acronisi boot etmek için boottable cd var.yani cd ile yapıyorum bir sıkntı yok.
    belkide makina eski.hocam bu f11 meslesini ghostla yapabilrmiyiz.?

• quote:

@alia

Tabiki yapabilirsin. Gerekli anlatımı daha önce yapmıştım....
    http://www.4shared.com/file/207873115/1bc1e872/OTOMATIK_GHOST.html

Ilgili konu;
    http://www.tnctr.com/topic/124428-otomatik-ghost-gelithmith-kullanycylar-icin/

hocam ben genlede ghostu alıp d ye koyuyorum.bilgisayar eğer açılırsa sizin yapmış olduğunuz "Grub_Install_For_Windows"programını gurup ghostu geri getiryorum.bilgisayar hiç açılmadığı zaman da ghost cdsi ile yapıyorum

Verdiğiniz linkerden programı indirdim.özellikle görüntülü anlatmanız çok iyi olmuş.Ben yalnız şunu soracağım gizli yapmazsak olmaz mı ?yani" bekapı"Belkide anlatmışsınız ben görmemişim.Size verilen sorulara da baktım acaba böyle bir soru verilmiş mi diye?
    Tekrar teşekkür ederim

fakat belki siz yazmışsınız ben kaçırmışım ok

• @alia

Sen tabiki gizli sürücü vs. yapamadan ilgili dosyaları D:\ sürücüsüne koyarak grub4dosu d:\ sürücüsünden çalıştırıp ghostu açabilirsin.

Kısaca bölüm ayırma ve gizlemenin tek amacı ilgili boot dosyalarını ve bekab dosayasını korumak! :)
    Kolay gelsin...
  • İyi akşamlar benim C sürücüm 19.5 GB (15 GB'tı windows 7 4.5 GB'tı boş),D sürücüsü 89.5 GB (tamamen boş),E sürücüsü 89.5 GB(15 GB'tı boş 74.5 GB'tı dolu).Ben C sürücüsünü genişletmek istiyorum.Acronis disk director ile genişletebilirmiyim.Yardımlarınızı bekliyorum.HDD'nin disk yönetimi aşağıdaki linkte verilmiştir.

http://img143.imageshack.us/g/diskynetimi.jpg/
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.