Şimdi Ara

acnecinamide kullanan varmi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar sivilce problemlerim bu aralar artti ve sinirlerimide etkiliyor hali ile.reklamlarda gordum acnecinamide isimli ilaci arastirdim fakat pek yaygin degil internette kullananlar bende sizin aranizda eger kullanan varsa bana yardimci olabilir mi?sadece eczanelerde satiliyor diyorlar ve Kibrisaki eczanelere kadar yollayacaklarini sanmiyorum.kullanan varsa bana yardimci olabilirmi acaba bu konuda sitesinde 3 kategoride 6 cesit urun var yikama jeli jel krem ve gunes kremi her biri 2 adet urun sunuyor.yardimlariniz icin tesekkurler simdiden

• Ben 2 sene önce falan kullanmıştım. Düzenli kullanırsan işe yarıyor. Bir de set halinde kullanmanın çok artısı olur. En az ikisini birlikte kullanman lazım.

Acnecinamide Jel Krem ve Acnecinamide PHA Jel

Temizleme jeli için:http://www.eczaonline.com/store/ProductDetails.aspx?productId=64837
    Bu sadece yüzü derinlemesine temizlemek için.

Şurada Vivatinell Acnecinamide Gel Cream 35ml 2 al 1 öde kampanyası da var:

Şuradan tüm Acnecinamide ürünlerine ulaşabilirsin.

Şahsi fikrim toniğe gerek olmadığıdır. Tonik yalnızca derinlemesine temizlemeni sağlar. İyi bir temizleyici jel kullanıyorsan bence gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 3 Mart 2010; 14:45:29 >

• Tesekkurler cevap icin Koray.Acnecinamide Yıkama Jeli Acnecinamide Exfoliative Mendil Acnecinamide Jel Krem Acnecinamide PHA Jel Acnecinamide Jel
    Bu 5 ini alsam hangisinin faydasi dokunmaz sence
  • Faydası dokunmaz diye bir şey yok. Boşuna yapmamışlar. Mendil dışarıda pratik olarak kullanman için... Sen Jel krem ve PHA Jel + yıkama jeli almalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 5 Mart 2010; 14:41:21 >
  • up
  • PHA jeli kullanırken sürüp yüzümüzde bekleticek miyiz yoksa sürüp yıkayacak mıyız ben anlayamadım da.
  • sabah akşam düzenli kullanırsanız gerçekten faydası var. Sivilce çıkacağı yer kızardığında biraz fazla sürün sabaha sivilce yok oluyor deriyi soyup temizliyor. Ayrıca geçmiş dönem lekelerini de çıkarıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prozac Kullanan Varmı?
    9 yıl önce açıldı
    Minoxil kullanan var mı
    geçen yıl açıldı
    Solgar kullanan var mi ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar benimde cilt problemlerim çok fazlaydı bir sene önce doktorumun tavsiyesiyle başladım ve bir yıldır yüzümde siyah nokta sivilce çıkmıyor aşırı memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.