Şimdi Ara

Açlık Oyunları Tavsiye Eder Misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üçleme şu an indirimde gözüküyor YeniSayfa'da, almayı düşünüyorum fantastik ve bilim kurgu seven biri olarak. Önerir misiniz?

• Sadece ilk kitabı okudum, müthiş akıcı bi kitap ama sanki seri değilmiş hissi uyandırıyor. 2. kitabıda aldım kitaplıkta duruyor. Öyle aman aman güzel bi seri olduğunu zannetmiyorum ama yinede okunulabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyu72

Sadece ilk kitabı okudum, müthiş akıcı bi kitap ama sanki seri değilmiş hissi uyandırıyor. 2. kitabıda aldım kitaplıkta duruyor. Öyle aman aman güzel bi seri olduğunu zannetmiyorum ama yinede okunulabilir.

Ya hocam ben böyle sürükleyici adam gibi bi fantastik kitap istiyorum, bu isteğimi karşılamaz mı yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

quote:

Sadece ilk kitabı okudum, müthiş akıcı bi kitap ama sanki seri değilmiş hissi uyandırıyor. 2. kitabıda aldım kitaplıkta duruyor. Öyle aman aman güzel bi seri olduğunu zannetmiyorum ama yinede okunulabilir.

Ya hocam ben böyle sürükleyici adam gibi bi fantastik kitap istiyorum, bu isteğimi karşılamaz mı yani?

Oyunlar başlayana kadar bayağı sıkıyor ama oyunlar başlayınca acayip akıcı. Ama yine Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi'nin tırnağı bile olamaz.

• quote:

quote:

quote:

Oyunlar başlayana kadar bayağı sıkıyor ama oyunlar başlayınca acayip akıcı. Ama yine Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi'nin tırnağı bile olamaz.

Alsam mı almasam mı ikilemde kaldım şimdi ya. Sonuç olarak ne diyorsun, alayım mı?

• Bilemem sizin kararınız, bu serinin hayranı olanlarda var hiç beğenmeyenlerde. Ben ise ne hayranıyım ne de beğenmeyenlerdenim. Yazın boşum çok zamanım var canım sıkılabilir diyorsanız benim görüşüm alın.

• Bu kitap çok da fantastik değil aslında. Elfler, yarı at yarı insan türünden varlıklar falan yok. Kitapta sadece teknolojik öğeler günümüzü aşmış şekilde bulunuyor. Dolayısı ile "Acaba LOTR veya HP ile karşılaştırıldığında nasıldır?" diye bir soru sorarsanız cevabını bulamazsınız. Konusunu ise internetten okuduğunuzu varsayıyorum. Ben almanızı tavsiye ederim. Yazın okunabilecek güzel ve hoş bir seri.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuya uzun ve ayrıntılı yorum yapmıştım

http://forum.donanimhaber.com/m_59647299/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59647299
  • anlatımı sade, konusu sıradışı, olayların ortası ve sonu kolay tahmin edilebilir. fantastik türünü seviyorsunuz, 3 kitabı da rahatlıkla okursunuz, beğenirsiniz.
  • bana göre ilk kitap çok güzel, diğerleri ilk kitaba göre sıkıcı
  • Ben 1 hafta içinde 3 kitabıda nerdeyse bitirmiştim.Bence akıcı ve ilgi çekici bir kitap tavsiye ederim.
  • Ekşi falan gibi yerlerde yorumları okudum ve almaktan vazgeçmiştim. Şimdi de aklıma takıldı, herkes ilk kitabı övüyor acaba sadece ilkini mi alsam?
  • Dostum tüm seriyi al. Tavsiye ediyorum. İlk kitabın sonunda bunun ikinci kitabı da olmalı dedirtmiyor insana lakin seriyi okumuş birisi olarak tüm kitaplarını tavsiye ediyorum.
  • İndirimdeyken 3 seriyide al.Zaten başladıktan sonra 1 hafta içinde 3 kitabınıda bitirirsin.İnsan bağımlısı oluyor
  • Akıcı bir kitap.Kurgusu da başarılı.Basit bir konu bir macera romanına yakışacak şekilde işlenmiş.Edebi değeri yüksek kitaplara alıştıysan beklediğini bulamazsın.Aradığın şey bir çırpıda okuyabileceğin , film tadında , yormayan bir kitapsa aradığın kitap budur.
  • Tamamdır verdim tüm serinin siparişini, teşekkürler beyler.
  • quote:

Üçleme şu an indirimde gözüküyor YeniSayfa'da, almayı düşünüyorum fantastik ve bilim kurgu seven biri olarak. Önerir misiniz?

kardeş filmi izlemeden kitapları oku filmi izlemiş kadar olursn o kadar müthiş bir kitap her şey zihninde tek tek canlanıyor
    kesinlikle oku
  • Kesinlikle oku fantastik tarz seviyosan en başta harry potter, yüzüklerin efendisi(daha okumadım ama çok şey kaybettiğimi biliyorum) , percy jackson ve olimposlular.
  • quote:

Ekşi falan gibi yerlerde yorumları okudum ve almaktan vazgeçmiştim. Şimdi de aklıma takıldı, herkes ilk kitabı övüyor acaba sadece ilkini mi alsam?

Ben 2. ve 3. kitabı 1. kitap kadar akıcı şekilde okuyamadım.
    Bana göre ilk 2 kitabı al 2. kitap hoşuna giderse 3. kitabıda alırsın.
  • quote:

quote:

Taht Oyunları okuduğunu varsayıyorum? Eğer ufak bir ihtimalde okumadıysan öneririm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.