Şimdi Ara

Acıma Yetime....!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

geçen sene aracımı sattıktan sonra başıma gelenler aklıma geldi sizle paylaşayım dedim.

geçen sene aralık-ocak gibi 2001 model bmw 320ci aracımı erzurumdan satılığa koydum. fiyatı uygun yazdım. baya bi arayan oldu. ilk gelen alır gider dedim. istanbuldan 3 kişi ilanın ertesi günü geldi. aracın üzerinde doğal olarak kışlık lastikleri vardı. yazlıkları var mı diye sordular. var ama onları yeni aldım, ilanda da yazmadım onları veremem dedim. tamam dedik anlaştık. test ettiler, biraz bakındılar sonunda gittik notere paramı aldım satışı verdim yolcu ettim. buraya kadar herşey normal.

ertesi gün bu elemanlardan telefon geldi. abi araba bozuldu şanzuman geri vitese geçmiyor dedi. usta 2-3 bintl masrafı var beraber ödeyelim dedi. kıllandım tabi. erzurum-istanbul bi dünya yol. bi de trabzon üzeri gitmişler filan. dedim arkadaş ben size sağlam verdim. ne bileyim yolda nasıl kullandınız. biraz mırın kırın edip kapattık.

ertesi gün bir telefon daha. alan arkadaş, abi dedi biz tem de arabayı kaydırdık, bariyerlere vurduk. araç büyük ihtimal pert. lastikler filan koptu gitti, kasko da yok, biz arabayı toplayacaz sen deki lastikleri göndersene bari o masraftan kurtulalım dedi. hatta giderken de trabzon civarlarında yola düşen kaya arabanın altına gelmiş sağ yolcu hava yastığı açılmış.

bende acıdım. o kadar para ver 2 gün sonra kaza yap. dedim tamam. gönderiyorum adres ver kargosunu karşılarsınız dedim. tamam dedi. gönderdim gitti.

3 gün sonra lastikler geri geldi. acıyıp göderdiğim lastikleri beğenmemiş almamış geri göndermişler. ve süpriz 180tl kargo parası bana kilit. mecbur ödedik. aracın stepnesi ve krikosu memleketteydi. gidince onları da gönderecektim. nah göderirirm dedim içimden sineye çektim.

aradan 2-3 hafta geçti. arayan bi sigorta şirketinden hasar bilmem ney uzmanı, dediki bu araç sizin miydi? dedim evet. aracın kazasıyla alakalı şüpheli bi durum var dedi. olayı anlattı.

adamların dediğine göre otobanda giderken birisi bunlara arkadan çarpmış. bunlarda bariyere vurmuşlar. tezgah yani. kasko olmayınca bi araba bulup, sigortadan arabayı yaptıracak çakallar. sigortacı bana aracın hasarı olayın anlattıkları gibi olmadığını gösteriyor filan dedi. zaten adamlar araba alan satan üçkağıtçı tiplermiş.

sigortacı bana daha önce kazası var mıydı diye sordu.

bende bildiğim herşeyi anlattım. şanzumanın arızalı olduğunu, airbag in daha önce açlıldığını, arkadan araba çarpma gibi olayı bana söylemediklerini sadece aşırı süratten kaydırıp vurduklarını söyledim. kapattık. karşı dava açcıyordu en son sigorta şirketi.

velhasıl, keser döner sap döner hesabı olmuş. bi yerden çıkıyor. Allah'ın hesabı şaşmıyor!

• Sahtekarlığı meslek edinenlerin sayısı iyice arttı. Allah karşılaştırmasın. Size de geçmiş olsun.
  • git galeriye 3 milyar azına sat kardeşim...ne uğraşıyorsun.
  • Nasil insanlarla yasiyoruz su dunyada.. Gecmis olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

git galeriye 3 milyar azına sat kardeşim...ne uğraşıyorsun.

satarken hiç problem yaşamadım ki.

bi de erzurumda coupe bmw yi alan galerici olmadı.
  • Testere Necmi'nin bir lafi aklıma geldi
    "Ulan Necmi, merhamet senin neyine?"
  • noterde satışı yapıp parayı aldıktan sonra hiç muhatap olmamak lazım böyle adamlarla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özgüven ve Kin Duygusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne kadara verdin aracı?
    parayı noterde nakitmi aldın?
    geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: etnaxy

git galeriye 3 milyar azına sat kardeşim...ne uğraşıyorsun.

valla galericiler hiçde 3 kuruş aza almıyor bayağı 4-5 bin azına alıyorlar, ben geçen sene c4 2011 42 binden bir kuruş fazla vermediler 7-8 galerici ankarada, kendim 1 haftada 46 bine sattım ondan galericeler hepsi için demiyorum ama çoğu tefeci gibi , Allah düşürmesin kimseyi
  • noterden sonra iş bitmiş ne diye muhatap oluyorsunuz anlamam bence siz lastiklerinizi göndermekle hata etmişsiniz gerisi fasafüso ama parasi olmayan adam araba almasin kaza yapmişsa kasko yaptirsin öncesinde yok 2 gün 3 gün bekleyeceksede arabayi ya kullanmasin yada adam gibi kullansın . bunlar bu dediklerimin hiç birini yapmamiş çünki bunlar parası olan adam arabaya binecek adam degil kendilerince al satci 3 kagitci .

hatanın tamamı sizde . o 180 Tl de ders olsun hiç bir zamn alici ödemeli kargo yollarken içindekinin degeri kargo bedelini karşılamazsa göndermem .

geçmiş olsun .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salvodor_07

ne kadara verdin aracı?
    parayı noterde nakitmi aldın?
    geçmiş olsun

36ya vermiştim. parayı noterde aldım.

hatamız insanlara acımak yardım etmek oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Testere Necmi'nin bir lafi aklıma geldi
    "Ulan Necmi, merhamet senin neyine?"

biraz garip gelecek ama az önce netten bu diyalogun yaşandığı sahneyi seyrettim,bi garip oldum şimdi burdada bu sözü görünce
  • Acıma acıncak duruma düşersin diye boşuna dememişler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.