Şimdi Ara

Açılmış Dini Bir Konu Vardı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce açılmış dini bir konu vardı. Sanırım başlığı ''Allah'a inanıyor musunuz?'' du. Bu konuyu acil bulabilir misiniz arkadaşlar. Uğraştığım müzik ve kılık kıyafetten dolayı birazda etki etti bana. O gün bu konuyu okuyordum babamın cami hocası olan bir arkadaşı ailecek misafirliğe gelmişlerdi. Oğlu da odaya gelince görmüştü beni okurken. Yorum bile atmadığım halde babasına bende inanmıyorum diye yazdığımı söylemiş. Allah'tan kavga gürültü olmadan hallettik. Yarın gidip konuşucam böyle böyle dicem. Benim alakam olmaz Müslümanlık dışıyla dicem. Fakat kendimi birazda olsa temize çıkarmak için o konuyu göstermek istiyorum arkadaşlar. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• çoktan silinmiştir o konu
  • Bu konu gösterimden kaldırılmıştır, bu yüzden girişiniz engellendi.

Sadece yöneticiler görebilir.

Lütfen Giriş yeterli yönetici hesabınız ile buradan giriş yapın ya da anasayfaya geri dönün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

çoktan silinmiştir o konu

Silmemişlerdir inşallah
  • Oooo... O konu çoktan duman oldu. Açan adamı da 15 gün banladılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokman Dayı

quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 52

çoktan silinmiştir o konu

Silmemişlerdir inşallah

silmişlerdir,için rahat olsun
  • O Çocuğu ne ilgilendirir ki sen ailenle problem yaşamıyorsan gerisini boşver madem kendileri çok dindarlar o zaman iftiradan ve gıybetten uzak durmasını bilsinler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yöneticiler tarafından görülebiliyordur muhtemelen, söyle durumu izah et belki insafa gelirler bir şekilde yardım ederler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pp_pp

O Çocuğu ne ilgilendirir ki sen ailenle problem yaşamıyorsan gerisini boşver madem kendileri çok dindarlar o zaman iftiradan ve gıybetten uzak durmasını bilsinler.

Hocam arkadaş galiba beni yanlış anlamış. Ayrıca yaş olarak kardeşi yaşında adamım ve ailemle ufakta olsa problemlerim var fakat dini konularda problem yaşamamıştım ama ablamın anlattığına göre çok panik felan yapmışlar. Çankayada işim vardı eve gelince açıldı konu.
  • Cocugu döv.

• Karşılarına çık

Her koyun kendi bacağından asılır

Dedikten sonra baban üstüne yurumezse
    Sigara çıkar yak yüzlerine üfle

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Karşılarına çık

Öyle bir saygısızlık yapacağıma ölmeyi tercih ederim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Karşılarına çık

• üzüldüm haline

• Yazmış olsan ne olacak? Sen Müslümanım dedikten sonra ne yazıp yazmadığın ne farkeder?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Yöneticiler tarafından görülebiliyordur muhtemelen, söyle durumu izah et belki insafa gelirler bir şekilde yardım ederler.

Hocam öyle bir lüksüm var mı acaba? Yani adminlerden rica etsem o sayfaya girip sayfa sayfa SS leri alıp bana atsalar? Olabilir mi bu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâm

Yöneticiler tarafından görülebiliyordur muhtemelen, söyle durumu izah et belki insafa gelirler bir şekilde yardım ederler.

Hocam öyle bir lüksüm var mı acaba? Yani adminlerden rica etsem o sayfaya girip sayfa sayfa SS leri alıp bana atsalar? Olabilir mi bu?

Vallahi ben olabilir diye düşünüyorum. Durumu izah ederseniz en azından bir ss verebilirler belki.
  • eğer gerçekten inanıyorsan bunları önemseme git kuran ı hatim et gereken cevapları orda bulabilirsin sana ifitra atan arkadaşıda kuran dan sualler sorarak devrelerini yakabileceğini düşünüyoruum. eğer inanmıyorsan oda olabilir birşey diyemem. yukardaki arkadaşında dediği gibi gıybet yapmasın bir inanan diğerine böyle birşey dememeli günah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

eğer gerçekten inanıyorsan bunları önemseme git kuran ı hatim et gereken cevapları orda bulabilirsin sana ifitra atan arkadaşıda kuran dan sualler sorarak devrelerini yakabileceğini düşünüyoruum. eğer inanmıyorsan oda olabilir birşey diyemem. yukardaki arkadaşında dediği gibi gıybet yapmasın bir inanan diğerine böyle birşey dememeli günah..

Valla ablamın anlattığına göre hocanın oğlu benim adıma '' ben de inanmıyorum '' diye yazdığımı babasına söylemiş. Bu günde babam namaza giderken hoca söylemiş. Demişki Lokman bey sizi biliyorum dininde imanında bi insansınız. Fatih bizim canımız onun kötü yola sapmasını istemiyoruz oğlum dün bunları görmüş falan falan demiş. Sonrada eve geldim üstümü değiştirdim konu açıldı. Ama o arkadaşın iftira attığını düşünmüyorum. Çünkü öyle bir aileden değil ve durduk yere bir insan iftira atmaz heleki dini işlerle uğraşan biri için. Bence beni yanlış anlamış ve yazıyı biraz farklı düşünmüş olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

eğer gerçekten inanıyorsan bunları önemseme git kuran ı hatim et gereken cevapları orda bulabilirsin sana ifitra atan arkadaşıda kuran dan sualler sorarak devrelerini yakabileceğini düşünüyoruum. eğer inanmıyorsan oda olabilir birşey diyemem. yukardaki arkadaşında dediği gibi gıybet yapmasın bir inanan diğerine böyle birşey dememeli günah..

Valla ablamın anlattığına göre hocanın oğlu benim adıma '' ben de inanmıyorum '' diye yazdığımı babasına söylemiş. Bu günde babam namaza giderken hoca söylemiş. Demişki Lokman bey sizi biliyorum dininde imanında bi insansınız. Fatih bizim canımız onun kötü yola sapmasını istemiyoruz oğlum dün bunları görmüş falan falan demiş. Sonrada eve geldim üstümü değiştirdim konu açıldı. Ama o arkadaşın iftira attığını düşünmüyorum. Çünkü öyle bir aileden değil ve durduk yere bir insan iftira atmaz heleki dini işlerle uğraşan biri için. Bence beni yanlış anlamış ve yazıyı biraz farklı düşünmüş olabilir.

güzel kardeşim ben buna direk iftira derim. Eğer gelip ilk önce sana sormuş olsaydı durum buralara kadar gelmezdi. ben yerinde olsam gider karşısına çıkar yüzüne sorardım hem herkesin içinde kimse arkamdan konuşmasın bir derdi varsa gelip yüzüme söylesin değilmi?

bence karşısına çık herkesin içinde sorulması gerekeni sor ağızları açık kalmazsa ben birşey demiyorum hakkını arayıp zulme ve iftiraya karşı çıkmak senin kişilik görevindir. benim düşüncem bu yönde iyice düşün taşın hayırlısı olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.