Şimdi Ara

Acillllll . CADDY piyasasından anlayan. ACILLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    -sürücü kapısı değişik-
    3 parça boyalı

Temiz sorunsuz gümüş gri caddy kombi 1.9 aracımı 28.700 tl teklif geldi.

Fiyat nasıldır? sorabilcegim kimse yok yardimci olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelllll

• Fiyat iyi sonuçta 11 yaşında araç piyasası var ancak bir polo golf kadar değil kafanızdaki rakamla örtüşüyorsa verin.

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Fiyat iyi sonuçta 11 yaşında araç piyasası var ancak bir polo golf kadar değil kafanızdaki rakamla örtüşüyorsa verin.

Bunu satıp üstüne koyup jetta almayı düşünüyorum. Fiyat konusunda tereddütteyim sadece. Orjinal caddy 2005 ler 32 33 yazıyorlar. 28.700 az mı diye düşündüm.

• 32 33 yazıyorlar da satılıyor mu bencr güzel Gibi fiyat satın bence çünkü boyalı parça falan da var kısacası satın bence

• sakın ha satmayın o arabanın ederi 35 lira zaten piyasa yükselecek. özellikle sizin ki gibi pert araç arayanlar çok bu ara. kar etmek istiyorsanız 35 deyin iyi bir pazarlıkla verilebilir.
  • caddy sahibiyim.2005 caddy ler ilk caddy lerden.turbo sistemi bulunmuyor sanırım.2005 modellerin piyasasi 25 bin tl diye biliyorum.ustelik degiseni filanda varmıs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Teyp Sorunu Acil YARDIM !
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2015 Mayıs ayında sattığımız bayiden bizim çıkarttığımız tek sürgü 203 bin kmde 2006 Caddymiz vardı. Biz satmadan 2 gün önce 1500 lira para yemiş turbosu değişmiş ve muayenesi yapılmıştı bu hali ile 23500 e sattık. sağ çamurluk değişmiş bagaj kapağı tavan hariç boyalıydı. 5-6 lira parça parça hasar kaydı vardı. Belki 25-25.5 a satabilirdik ama bekleme gibi durumumuz yoktu çünkü şuan ki sahibi olduğumuz Sportage ı biran önce almamız gerekiyordu bu yüzden acele ile 2 lira aşağısına verdik

Fiyat mükemmel kaçırmayın direk satın derim. Caddy gibi sorunlu bir arabadan kurtulun.
  • nankördür belirtim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.