Şimdi Ara

ACİLLLL MEGAN 1 MOTOR TEKLEMESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arabam megan 1 expression 2001. bazen vites değiştirince arabanın devri düşükse araba tekliyor. ama araç devrini almışsa sorun olmuyor. ustaya götürdüm SUBAP ları değiştirmek gerekiyor, maliyeti yüksek dedi. bir ara servise götürdüm cihaza bağladılar bir sorun yok dediler. anlamadım gitti. ama sorun var. bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir sizce

• çok yüksek ihtimalle bogaz kurum yapmış ..

vites fark etmeksizin aynı devirlerde tekleme yapıyorsa egsoz emisyon beyni diye hatırlıyorum egsoz ölçümü yapan parça yani o değişecek.

farklı devirlrde tekleme yapıyorsa enjektörlei temizlet derim.
  • Vites değiştirirken demişsin, asıl anlatmak istediğin sanırım vites değiştirirken arabayı boşa alıyorsun ya debriyaja basıp, o sırada devir 500 e kadar iniyor bir iki tökezleyip geri geliyor. Ama 3 ten 4 e fln atarken araç zaten devirli olduğu için sıkıntı olmuyor.Eğer anlattığım gibiyse aynı şey 2006 astra gtc de benim başıma geldi. 1.6 lpg liydi araç, bi süre sonra bu teklemeler çoğalmaya ve ara ara devri 500 den toparlayamayıp stop etmeye başladı. götürdüğüm usta üst kapak yaptırdı. Sanırım toplamda 600tl gibi bi masraf çıkmıştı parça+işçilik olarak fakat çok sağlıklı olmadı. Yaptırdıktan sonra 4-5 bin km kadar hiçbi sıkıntı olmadı fakat teklemeler yavaş yavaş tekrar başladı. Ben de çok artmadan aracı satmıştım. Alan kişiye söylemiştim böyle bir sıkıntısı olduğunu. Aracı sattıktan 1 ay sonra fln tekrar görüşmüştük arkadaşla bana hallettiğini söyledi ama ne yaptırdığını hatırlamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mBenJi -- 11 Ağustos 2013; 12:55:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.