Şimdi Ara

ACİLLLL Acer VİSTAYI TÜRKÇE YAPAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ARKADAŞIN BİRİNDEN İKİNCİ EL ACER LAPTOP ALDIM YALNIZ İLK BAŞTA SANIRM İNGİLİZCE KURULMUŞ VİSTA VE ŞU AN TÜRKÇEYE ÇEVİREMİYORUM BİR KERE BAŞTAN YÜKLEDİM İÇİNDEKİ VİSTAYI YALNIZ BİR ÇÖZÜM OLMADI YİNE İNGİLİZCE AÇILDI VE HER ŞEYİ TÜRKÇE SEÇMEME RAĞMEN TAM MODELİ LAPTOPUN Acer Notebook Aspire AS5930G-843G32MN BUDUR LÜTFEN YARDIMM KAFAYI YİYECEĞİM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakcardak -- 29 Ocak 2009; 10:21:27 >

• XP mi kurmak istiyorsun türkçe vista mı? anlamadımki. Bunun driverları mevcut link veririm indirirsin xp kurmak istersen, yalnız xp kurmak içinde elinde sata pacthli xp olması lazım. Kendi Recover bölümünde tekrar vista kurmussun herhalde zaten ingilizceymiş normal. Yada vista cdsi bulabilirsen öyle kur etkinlestirmeside basit takma kafana bu kadar.
  • Elinizde ki işletim sistemi ingilizce olmalı.Türkçe Vista bulup yüklemeniz gerekecektir.

Başlangıçta seçtiğiniz ayarlar klavye ayarları olsa gerek.
  • Vista Ultimate ise Windows Update.den çevrilir ama Vista Home Premium yada Basic ise sanırım türkçe bir işletim sistemi lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: adicts

XP mi kurmak istiyorsun türkçe vista mı? anlamadımki. Bunun driverları mevcut link veririm indirirsin xp kurmak istersen, yalnız xp kurmak içinde elinde sata pacthli xp olması lazım. Kendi Recover bölümünde tekrar vista kurmussun herhalde zaten ingilizceymiş normal. Yada vista cdsi bulabilirsen öyle kur etkinlestirmeside basit takma kafana bu kadar.

YOK AB İYAF XP DEĞİL MAKİNEDE VİSTA YÜKLÜ BUNLARIN İÇİNDE OLUYOR BİLİYORSUNUZDUR AMA İÇİNDEKİ VİSTA İNGİKLİZCE İŞTE
  • Bir de buraya bakın umarım aradığınızdır

http://www.froggie.sk/lp_rtm_32.html
  • multi-language turkish pack windows vista diye google da aratınız 100mb dan aşağı dil pakedi mevcuttur yükledikten sonra regional(control panelde) settingsden ayarlayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SORUNUM HALLOLDU HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM YARDIMLARINDAN DOLAYI KOMPLE SİLİP BAŞTAN VİSTA YÜKLEDİM :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.