Şimdi Ara

ACİLLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugun sisteme ram ekliyeyim dedim ama sonradan sistem sapitti ben de eski konfigürasyona döneyim dedim ama sonra bilgisayari acmaya kalktigimda 1 uzun 2 kisa bip sesi beni karşıladı ve bios ekranı bile gelmiyo şimdi! ramleri temizledim bios pilini takip cikardim yine de ise yaramiyo konu hakkinda fikri olan var mi su an acil bilgisayara ihtiyacim var da

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

Arkadaşlar acil yardiminiza ihtiyacım var bugun sisteme ram ekliyeyim dedim ama sonradan sistem sapitti ben de eski konfigürasyona döneyim dedim ama sonra bilgisayari acmaya kalktigimda 1 uzun 2 kisa bip sesi beni karşıladı ve bios ekranı bile gelmiyo şimdi! ramleri temizledim bios pilini takip cikardim yine de ise yaramiyo konu hakkinda fikri olan var mi su an acil bilgisayara ihtiyacim var da

asusta dram butonu olur mem ok ana bastınmı
  • ne varsa denedim hocam yaa kafayı sıyırcam yakında beynimin içinde 3 tane bip dönüp duruyo şu an
    ram kanallarına bi şey mi oldu bilmiyorum:// denediğim saçmaydı çünkü imzadaki ramlare ek olarak soğutucu bir slotu kapladığı için tek modül corsair taktım sistem saçmaladı sonra da durum ortada

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan_guney -- 12 Ocak 2013; 19:06:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.