Şimdi Ara

ACİLLL YARDIIIMM!!!!!3COM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben çalıştığım hastanede 5 adet 3 com swich kullanıyorum.
    1 adet 4900 3c 17700 omurga swich
    1 adet 3c16476bs 48 port
    3 adet 4200 3c 17300
    ben 4900 model swiche erişemiyorum ıp sini sabit olarak ayarladım ama admin yazmama rağmen halen içine giremiyorum dün giriyordum ama acabe resetlemek mümkünmü arkadaşlar bu 3 com swich lerin birbirine bağlantısı nasıl oluyor çıldırmak üzereyim bana yardımcı olun teknık destek alamıyorum hiç bir firmadan şimdiden teşekkürler.

• Kablo bağlantılarını kontrol ettin mi?
  • Ettim arkadaşım bana 3comun türkiye sitesi veya destek almak için bi numara adres varmı.
    kablolamada bi sorum anladıgım kadarıyla 4900 model 3c 17700 swich web arayüzüne giriyorum benden kullanıcı adı ve parola istiyor admin yazıyorum girmiyor.Yani parola istiyormuş gibi davranıyor aslında parola falan konmadı bence resetlemek lazım ama nasıl olcak bilmiyorum.
  • swich herhangı bı yerınde reset tusu varsa tusu bı kere basıp bırakırsan resetlemez 15 snye kadar baslı tutman lazım arkdasım bı ole dene su anda yazdıklarından akllıma gelen bı bu var olmazsa yaz gene bısıler dusunuruz..............
  • KARDES BAKTIM YAW DELİ OLCAM BEN ŞİMDİ bence resetlememiz lazım ama yok hiç bi yerinde yok bişey şimdi com porttan girmeye çalışacağım arenadan alınmış ürün ama onlarda destek vermiyor onlarda beni kızdırdı?Bi türlü destek alamıyorum bunun türkiye desteği falan yokmu yokmu bunu kullanan yaa ben biraz acemiyim bu konuda yardımca olan herkese thank you
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    Aopen H600B Mod YARDIMMM...
    17 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.