Şimdi Ara

Aopen H600B Mod YARDIMMM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aopen H600B model kasam var ve şuanki hali aşağıdaki resimlerdeki gibi. Aşağıdaki İşlemleri yapmayı düşünüyorum...

Kapakta AC Ryan Acryl 3mm lik uv duyarlı camını kullanıcam ama camı tuttururken vida kullanmak istemiyorum sizce çift taraflı bant üstünde 120mm lik revoltec fan, 80mm SilverStonel fan ve camı taşıyacak kadar sağlam olur mu? Camı Pwer supply ın bağlandığı hizanın altından (resimdeki kasanın büyük pencere kısmı) sadece anakart ve hddlerin olduğu kısmı alacak şekilde kesmek istiyorum yani camı bütün kenarı boyunca içerden bantlayabilirim.

Burada işlemcinin arkasındaki fan girişinden 120mm lik revoltec fan ile giriş vereceğim deliği uygun hale getirerek çıkan havay ise ramlerin bölgeye gidecek ve Ramlerin üzerine denk gelecek bir bölgeden Silverstone 80mm yuvada 92mm lk olan fanıyla dışarıya egzos vererek o bölgede birikecek sıcak havayı dışarı atacam.

Ayrıca AC nin silencer ının içeriye üflediği havayı dışarı atmak ve o bölgede ki pcı WiFi adaptörünün üzerinde oluşan sıcak havayıda Revoltec 120mm lik fan ile dışarı atıcam. Kapak üzerinde olacak fanlar bu çekilde yerleşecek.

İçeriye taze havayıda 5.25 yuvalarına taktığım 120mm lik süper sessiz ve etkili olan Scythe Kama Bay System Cooler ile sağlıycam. (şuanda kullanmaktayım)

Ayrıca Kasanın içindeki uv duyarlı ide kablosu ve uv duyarlı bi kaç kablom var diğer kablolardada çeşitli renklerde uv kaplama yapmayı düşünüyorum ve tabiki UV ışıklarımda hazır bunları tetikliycek. Şuan gayet memnunum parlaklıklarından ama cam olmadığı için kullanamıyorum. Kablo kaplamada tavsiye edebileceğiniz bulunabilir ürünleri için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca şuan yukarıdaki fan dizilimini kullanıyorum sadece işlemci Arctic Cooling Freezer 7pro ve yanında gelen fan ile ramlerin üzerindeki bölgeden soğutuluyor Cpu sıcaklığım beklemede 28-30 arasında değişiyor. yeni sistemde çok değişmesini beklemesemde görüntü olarak daha güzel olmasını bekliyorum.

Ayrıca kasam yerde durduğu içinde üst kapağada UV duyarlı camdan pencere yaparak içerdeki manzarıya yukardan görünebilir yapmayı düşünüyorum... Ama bu cama fan koyamacağım

Fan yerleşimleri ve montaj konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss85 -- 30 Aralık 2007; 14:43:43 >

• Arkadaşlar orjinal resimlerini ekledim daha aydınlatıcı olsun diye...
  • Arkadaşlar sizinde yapacağım mod için öneri ve görüşlerinizi malzeme seçimindeki yardımlarınız bekliyorum...
  • bu öndeki 5.25'lik bölüme taktığın fan varya onun hakkında senden bilgi istesem olurmu acaba

nerde satılıyo varsa link atabilir misin???
    boyutları neler

cevaplarını bekliyorum
  • Scythe Kama Bay System Cooler ı nereden aldınız ve nekadara aldınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiii

Scythe Kama Bay System Cooler ı nereden aldınız ve nekadara aldınız acaba

yuh kaç sene geçmiş, resmi göremiyorum normal tip h600b sanırım. server tipleri çok guzel
  • sizce o öne gelen fanı nereden alabilirim acaba :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pegasus ATX KASA+300W Fsp 120MM
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar lütfen o ön fana ihtiyacım var yardımcı olun yav :C
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosiii

arkadaşlar lütfen o ön fana ihtiyacım var yardımcı olun yav :C

ön fan dediğin kasanın içindekimi ? Eğer öyleyse modlu h600 b 12 yi 20 tl ye satıyorum :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.