Şimdi Ara

ACİLLL Süspansiyon Testi ve Yanal Kayma Testi Yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bir araç almayı düşünüyorum satan kişi kendi yaptırdığı ekspertiz raporunu attı ancak rapordaki yanal kayma ve süspansiyon testi sonuçları biraz araştırma yapınca çok kötü gibi geldi bana. Sizce de böyle mi? ve bu büyük bir sorun mu? Acil yardım ederseniz çok sevinirim.ACİLLL Süspansiyon Testi ve Yanal Kayma Testi YorumuACİLLL Süspansiyon Testi ve Yanal Kayma Testi Yorumu

• [simage]
    [/simage]
    [simage]
    [/simage]

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekspertizde yapılan bu tür testlere inanmıyorum ben. Daha çoğu motor gücünü düzgün ölçemiyor, süspansiyonu yanal kaymayı falan nasıl ölçecekler? En temizi aracı lifte kaldırıp alt takımlarda boşluk var mı onu kontrol ettirmek. Bir de rot ayarına sokulup aracın çizgisi düzgün mü ona bakılır.
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Peki bu değerler doğru ise. Bu araç için bir kaza vs göstergesi midir? Sıkıntılı bir durum mudur?
  • alperotti89 kullanıcısına yanıt
    Eğer veriler gerçekten doğruysa kazadan çok süspansiyonun (amortisörlerin, burçların falan) eskidiğini gösterir. Kazalı olup olmaması rot ayarına girince belli olur. Tekerler yamuk çıkar falan.

Ama hiç sanmıyorum değerlerin gerçekten doğru olduğunu. Hatta size verilen kağıtta motor yüzdesi varsa o da çok büyük ihtimalle yanlış. Dyno'ların kalibrasyonu yok çünkü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.