Bildirim
ACİLLL Süspansiyon Testi ve Yanal Kayma Testi Yorumu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Güncel
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekspertizde yapılan bu tür testlere inanmıyorum ben. Daha çoğu motor gücünü düzgün ölçemiyor, süspansiyonu yanal kaymayı falan nasıl ölçecekler? En temizi aracı lifte kaldırıp alt takımlarda boşluk var mı onu kontrol ettirmek. Bir de rot ayarına sokulup aracın çizgisi düzgün mü ona bakılır. -
Peki bu değerler doğru ise. Bu araç için bir kaza vs göstergesi midir? Sıkıntılı bir durum mudur? -
Eğer veriler gerçekten doğruysa kazadan çok süspansiyonun (amortisörlerin, burçların falan) eskidiğini gösterir. Kazalı olup olmaması rot ayarına girince belli olur. Tekerler yamuk çıkar falan.
Ama hiç sanmıyorum değerlerin gerçekten doğru olduğunu. Hatta size verilen kağıtta motor yüzdesi varsa o da çok büyük ihtimalle yanlış. Dyno'ların kalibrasyonu yok çünkü.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X