arkadaşlar godady de biraz zor olsada hosting aldım
godady sayfasından kurulumu yaptım hosting managere giriyorum fakat
ftp ip adresim ve ns bilgilerim nerden bakacam ??
bunları kendimmi oluşturmam gerekiyor çok garip bir paneli var yardımcı olursanız sevinirim takıldım burda
host eklemek gerekiyor. ben oraya kadar gelebildim. ftp bilgileri girmeni istiyor user id ve şifre. her türlü şifre kullanıcı adı denedim ama her seferinde hata çıkıyor anlamadım? godday kullanıpta yardımcı olacak var mı ?
ben godaddy kullanıyorum ama hiçbir sorun yaşamadım. gerçi şimdi kendi reseller im var ama hala domain konusunda hala godaddy ile çalışmaktayım. adamların ns leri çok fazla panelden öğrenebilirsin veya godaddy.com adresine gir ve hosting bölümünden bak vardı oarda örnek vermek gerekirse adamlarda ns132.xxxxx şeklinde dünya kadar ns barındırmaktadır. ayrıca ftp işlemleri içinde ftp kullanıcı ve şifreyi panelden oluşturabilirsin eğer oluşturamıyorsan support@godaddy.com a mail at tüm gerekli linkleri size gönderirler. mailler ingilizce olacaktır
Eğer halledemezseniz açıklayıcı PM atın yardımcı olalım kardeş
After January 31, 2007 ns5.secureserver.net ns6.secureserver.net November 15, 2006 – January 30, 2007 ns1.secureserver.net ns2.secureserver.net December 15, 2005 – November 14, 2006 ns3.secureserver.net ns4.secureserver.net Before December 14, 2005 ns1.secureserver.net ns2.secureserver.net OR wsc1.jomax.net wsc2.jomax.net
ns ler için bunlardan seçin beğenin kurun kardeşler umarım işinize yarar.