Şimdi Ara

Domain ismi ve host alımı hakkında bilgisi olan arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: all_rock Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Domain ismini isimtescil.net'ten almak istiyorum.Bu firma nasıl bir yönetmeliğe sahiptir.Herhangi bir sorun çıkartır mı?Üye kaydı istenirken T.C kimlik No'su isteniyor bu yasal bir işlem midir?Bugüne kadar T.C kimlik No'su isteyen sitelerin hepsinden uzak durdum.Bu siteden domain alan arkadaşlar var ise herhangi bir sorun yaşadılar mı?Ayrıca T.C kimlik girilen sayfa güvenli sayfa olmadığından üye kaydı da yapmak istemedim.

Godaddy.com'da ki host paketlerinin cazip olduğunu gördüm.

Deluxe Plan seçeneği 150 GB alan -1500 GB transfer seçeneği ve limitsiz site barındırma vs gibi ayrıcalıklı paket sunuyorlar.Yıllık yaklaşık 120 YTL oluyor sanırım.Bu siteden alış-veriş yapıp host alan arkadaşlar var mı acaba?Nasıl bir firmadır,güvenilirmidir,sorun çıkartıyorlar mı herhangi bir problem olduğunda hostta?

Ayrıca yaklaşık 5-6 yıl önce host alan arkadaşlarım aynı şirketten domain ismi ve host almayacaksın genellikle sorun oluyor demişlerdi.Bu şu anda geçerli midir?

Teşekkürler cevaplarınız için şimdiden

• almışken alan adını da godaddyden al isimtescile ne gerek var? godaddy sağlamdır...
  • Host'a tam karar veremedim.Bazı hostların fiyatlarında uçurumlar var.Kaliteli şirketleşmiş host arıyorum.Evde açılmış hostun sahibinin kafasına göre kapatılıp açılan hostlardan istemiyorum açıkcası

Host olarak tavsiyeleriniz nelerdir acaba?
  • ozaman giriceksin hostbul.net e orda dünya kadar hostcu var özelliklerine paketlerine yapılan yorumlara referans sitelerine bakıcaksın aralarından secip alıcaksın bu forumda da hosting tavsiyeniz başlıklı konular var konu açmadan arama yapmanı tavsiye ederim...
  • Merhaba Lokasyon Olarak Türkiye Düşünüyorsanız Görüşelim...

hizmet@nctbilisim.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NcTBilişim -- 12 Ocak 2009; 19:44:07 >
  • Malesef Lokasyon olarak Türkiye'yi düşünmüyorum,genellikle yüksek fiyata komik alan/trafik teklifleri oluyor.

www.softlayer.com'dan sunucu kiralamaya karar verdim.İlginiz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.