Bildirim
Acill Yardım enter tuşum oyun içerisinde çalışmıyor...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hangi oyun bu ? açıklayıcı yazarsan yardım alabilirsin.. ya da oyunu sil yeniden yükle sorun kalmayacaktır. -
Tek bir oyunda mı oyunların hepsinde mi? Ayrınti vermelisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyunu sistemden kaldırıp yeniden yukledim ama sorunumu çözmedi ve tek bir oyun değil metin2 de yapiyor ama o benim için sorun olmuyor oyunu başlatabiliyorum bu arada oyunun ismi Syndicate oyunu başlatabilmek için return yani enter tuşuna basmak gerekiyor ama oyun içerisinde enter tuşum çalışmıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
Tek bir oyunda mı oyunların hepsinde mi? Ayrınti vermelisiniz.
lutfen yardım!!! -
quote:
Orijinalden alıntı: [D]eAtH[S]TriKe
oyunu sistemden kaldırıp yeniden yukledim ama sorunumu çözmedi ve tek bir oyun değil metin2 de yapiyor ama o benim için sorun olmuyor oyunu başlatabiliyorum bu arada oyunun ismi Syndicate oyunu başlatabilmek için return yani enter tuşuna basmak gerekiyor ama oyun içerisinde enter tuşum çalışmıyor
Bazen bende de oluyor, windows arka plana atıyor çalışimıyor enter vs.
Oyunu açınca alt tuşuna ve parmağınızı kaldırmadan tab tuşuna basar mısınız, masaüstüne dönecek; daha sonra aynı işlemle (alt+tab) oyuna geri dönün ve deneyin.
Aklıma başka çözüm gelmiyor, bazı laptoplarda numlock un enter ı işlevsiz hale getirdiğini biliyorum ama denedim demişsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ekaydirma
quote:
Orijinalden alıntı: [D]eAtH[S]TriKe
oyunu sistemden kaldırıp yeniden yukledim ama sorunumu çözmedi ve tek bir oyun değil metin2 de yapiyor ama o benim için sorun olmuyor oyunu başlatabiliyorum bu arada oyunun ismi Syndicate oyunu başlatabilmek için return yani enter tuşuna basmak gerekiyor ama oyun içerisinde enter tuşum çalışmıyor
Bazen bende de oluyor, windows arka plana atıyor çalışimıyor enter vs.
Oyunu açınca alt tuşuna ve parmağınızı kaldırmadan tab tuşuna basar mısınız, masaüstüne dönecek; daha sonra aynı işlemle (alt+tab) oyuna geri dönün ve deneyin.
Aklıma başka çözüm gelmiyor, bazı laptoplarda numlock un enter ı işlevsiz hale getirdiğini biliyorum ama denedim demişsin.
sölediğini de denedim ama olmadı çaban için teşekkürler nabalım bende oynamam teşekkürler tekrar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X