Bildirim
ACİLL! kaspersky nasıl kapatırım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
proğram ın iconu sağ altta çıkıyor
linke sağ tıkla kapat de_____________________________ l|lllll|lll||ll||lll|ll||lllll||lll¢σρуяιgнт © ѕιη¢є 1982-2016 -
görev çubuğu üzerindeki kaspersy ikonuna sağ tıklayıp disable yap halolucaktır. kırmızı olan ikon sönük bir renk alır. _____________________________ İKİ KİŞİNİN BİLDİĞİ SIR DEĞİLDİR.... -
benim kullandığım kaspersky anti-virus control center 4.5 sürümü. sağ altta çıkan karspersky ikonuna sağ tıkladığımda disable özelliği çıkmıyor,acaba başka bir yerden kapatma şansım varmı.? _____________________________ ben paramı koydum,o deneyimini...
o zengin oldu,ben tecrübe kazandım... -
disabled yazmaz zaten shut down yazacaktır tamamen kapatacaksın istediğinde tüm proğramlardan yapabilirsin _____________________________ l|lllll|lll||ll||lll|ll||lllll||lll¢σρуяιgнт © ѕιη¢є 1982-2016 -
exesini görev yöneticisinden sonlandır olsun bitsin 
_____________________________ -
İkon üzerine sağ click ve "disable real time protection".
Hepten çıkmak istiyorsan sağ click "exit".Sadece bunu yapmak real time ı kapatmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: METAL
exesini görev yöneticisinden sonlandır olsun bitsin

_____________________________ Bu alana reklam alınır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler