Şimdi Ara

SSLİ DLL DOSYALARINI NOT DEFTERİ OLARAK AÇTIM LÜTFN ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dll dosyasını not defteri olarak açtım bişi eklemek için ama sonra bütün dll ler not defterine döndü pc'me bişey olurmu ve geri nasıl dönüştürebilirim lütfen yardım edin

SSLİ DLL DOSYALARINI NOT DEFTERİ OLARAK AÇTIM LÜTFN ACİL YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takım_Taklavat -- 19 Temmuz 2011; 22:23:19 >

• dosyalari değiştirip kaydetmezsen birşey olmaz. Yinede düzelsin diyorsan. Sanırım w7 weya wista war. baslat menusunu tikla arama yerine sistem geri yukleme yaz ve olay olmadan önceki tarihe yükle yapamazsan geri yüklemeyi google de araştır. gerçi forumdada vardır.
    Galatasaray
  • hiç sorun olmaz dert etme sadece değiştirdiğin kısımda sorun yoksa bilerek değiştirdiysen sorun olmaz yanlış yaptıysan o dosya ile ilgili program vs ne ise o çalışmaz birlikte aç dediğiniz zaman altda bir tik işareti vardır bu tür dosyaları her zaman bu programla aç diye bir secenek onu seçmeden yapsaydınız eski halinde kalırdı düzeltmek için xp de klasör ve dosya seçeneklerinde uzantılar kısımı olması lazım tam net hatırlayamıyorum bakmam lazım google dan da bakabilrisin ordan dll uzantısını bulup sıfırlayacaksın vin 7 de
    Denetim Masası\Programlar\Varsayılan Programlar\İlişkilendirmeleri Ayarla kısmından dll sıfırlayabilirsin.
  • Sistem geri yükleme çoğu zaman gereksiz olsa da bazen hayat kurtarıyor.Aslında ufak bir dosya.Ama çok işlevli

=iPhone 5 16GB Black=
    Nikon D5000 + 18-105 VR Lens | Lenovo Z560 + 8GB Ram | iPad 2 16GB WiFi
    Logitech F710 Rumblepad | Logitech g9x | Sony HDR-XR155E | Samsung LCD TV
    PSP 2004 | Creative inspire 5.1 | LG Bluray Player | Seagate 500GB 2,5 HDD

Battlefield 3 | Modern Warfare 2 | Minecraft | GTA:SAMP | Visual Studio 2010 | Adobe Photoshop CS3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duygsuz`mm

sisteme geri yüklemeden yaptım Allah razı olsun

Yardımcı olduğum için sevindim. Iyi forumlar.
  • ya beyler bende bir dll dosyasına sağtıklayıp birlikte ac dedim ve bılgısayarımdaki bütün dll dosyaları notdefteri olarakgözükmeye basladı tayfun__fener@hotmail.com anlatabılceklerlutfen eklesın yadaacilen burdan cvp yazsn

Orijinalden alıntı: tayti121

ya beyler bende bir dll dosyasına sağtıklayıp birlikte ac dedim ve bılgısayarımdaki bütün dll dosyaları notdefteri olarakgözükmeye basladı tayfun__fener@hotmail.com anlatabılceklerlutfen eklesın yadaacilen burdan cvp yazsn

Yukarda cevap yazilmis zaten hocam..
  • ya kardesım bu varsayılan programlar kısmından nasıl dll sıfırlıcaz biri msnden ulassın bana bide duygusuz nası hallettın bide galıba system32 de bı programla bırlıkte ac dıyınce oluomus bide.cvp nerde sayın yuzbası?
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.