Bildirim
Açılışta işletim sistenmi seçme?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarım'a sağ tıkla Özellikleri seç, oradan Gelişmiş sekmesindeki Başlangıç ve Kurtarma yazan yerin altındaki Ayarlara tıkla açılan penceredeki kutudan varsayılan işletim sistemini seç Tamam de sanırım böyle idi.
NOT: Yukarıda anlattığım ilk açılacak sistemi belirlemek için imiş, kaldırma Windows'un sitesinde şöyle anlatılıyor, windows 7 için anlatılmış ama sanırım diğerleri için de aynıdır.
"Windows 7 işletim sisteminin bulunduğu bölümü silseniz veya biçimlendirseniz bile, bilgisayarınızı başlattığınızda halen işletim sistemi seçeneği olarak görünebilir. Windows 7 programını çoklu önyükleme ekranından kaldırabilirsiniz.
1- Sistem Yapılandırması'nı açmak için Başlat düğmesini Denetim Masası'nı, Sistem ve Güvenlik'i, Yönetimsel Araçlar'ı tıklatın, ardından Sistem Yapılandırması'nı çift tıklatın. Yönetici izni gerekli Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin.
2-Önyükleme sekmesini ve ardından Windows 7 listesini tıklatın.
4-Sil'i, Tamam'ı ve ardından Yeniden Başlat'ı tıklatın."
http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows7/uninstall-windows-7-on-a-multiboot-system
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Ocak 2015; 11:17:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt