Şimdi Ara

açılışta gelen cpu ucode hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
57
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar. bu gün e4600 core 2 duo işlemcimi e7300 ile değiştirdim. bilgisayar açılırken cpu ucode loading error hatası veriyor f1'e basmamı söylüyor. f1'e bastıktan sonra bilgisayar açılıyor çalışmasında da sorun yok ısısı falan iyi.

yardımınıza bir katkısı olacaksa şunu söyleyim. bu anakartın işlemci destek listesinde e7300 desteklenmiyor en son e6700 destekleniyor fakat anakart ve işlemcinin fsb değeri 1066 olarak aynı.

biosu son sürüme güncelledim hala aynı hata çıkıyor sizce nedeni ne olabilir. bilgisayar normal çalışıyorsa neden hata veriyor bu hatanın işlemcinin çalışmasına bi etkisi var mı bilgi sahibi arkadaşların görüşlerini bekliyorum.

• Biosa girin , Boot > boot setting configuration > wait for F1 - if error > disabled şeklinde kaydedin, sorununuz çözülür.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    dostum ben hata mesajları çıktığında f1 tuşunu basmamı söyleyen ayarı nasıl kapatacağımı sormuyorum zaten o ayar kapalı ben de bu hatayı için neler yapabileceğimi soruyorum çünkü bilgisayar kapatıyorum görüntü gidiyor fakat işlemci fanı çalışmaya devam ediyor. tek sorun bu.
  • Zaten sorunun ne olduğunu belirtmişsiniz işlemciden dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz anakartı bozabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheArchaeologist kullanıcısına yanıt
    bir çözüm yolu yok sanırım mecbur değiştirecez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.