Şimdi Ara

Açılışta geç açılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Monster w350et laptop var elimde ama açılırken çok geç açılıyor. Açıldıtkan sonra hiç bir problemi yok kasma donma sıkıntısı ama açılışı beni sinir ediyor.

Açıyorum yükleniyor yükleniyor herşey güzel

Hoşgeldinizde 10-15 sn bekliyor

Masaüstü açılıyor ama sadece başlat çubuğu geliyor ( menü felan yok düz bi çubuk) arka plan hala yok

5 sn daha geçti

Başlat geldi ve 3 sn sonra masaüstü geldi.

Ne yaptıysam halledemedim bi yardımcı olursanız sevinirim. Format atmak istemiyorum tekrardan sırf bu neden yüzünden.

• masa ustunde cok fazla dosya var mı?
  • eterna205 E kullanıcısına yanıt
    37 adet simge var ama o kadar mı etkiler hocam?

Ürün bu:http://www.monsternotebook.com.tr/W350ET-GTX660M-MONSTER%C2%AE-Q61W350ET34-428480-438381-453798.html

İlkte böyle birşey yoktu. Hatta aldıktan sonra 1. haftanın sonunda zorunlu format attım attıktan sonra böyle oldu diyebiliriz.
  • SSD yok ise normaldir tabi yavaş açılması 37 program çok dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ama 1. Haftanın sonunda attgım formattan sonra boyle oldu dırek. Daha bısı yuklememısken hosgeldınızde 10 sn beklıo sımge ve masaustu resmı gelmeden bos baslat cubugu gelıor. Yanı hıc boyle bırseyle karsılasmadım.

• biostan bot ekranından en üste usb dvd olsun.dvd veya hard disk olmasın windows başlatılıyor yazısını daha çabuk geçer.
  • tamam hocam eve gıdınce bı denıyecem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios çok geç açılıyor ?
    6 yıl önce açıldı
    Bilgisayar geç açılıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    Denedim hocam bi farkı yok. Tam tamına hesapladım Windows Başlatılıyor yazıısı çıkar çıkmaz masaüstü simgeleri gelene kadar 46 sn sürdü. - Power tuşuna bastıktan sonra toplam 51 saniye. Çok yavaş bir açılır kafayı yemek üzereyim. Aynı yavaşlığı oyunlarda, programlar da gösterse bu kadar aldırmam, sinirlenmem herhalde.

Monster logosu geliyor üstüne hemen windows başlatılıyor geliyor ölüm ölüm.. Hele hele masaüstü açıldıktan sonra 20-25 sn beklemek yok mu OFF

Napsam tekrar mı format atsam çare olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

Denedim hocam bi farkı yok. Tam tamına hesapladım Windows Başlatılıyor yazıısı çıkar çıkmaz masaüstü simgeleri gelene kadar 46 sn sürdü. - Power tuşuna bastıktan sonra toplam 51 saniye. Çok yavaş bir açılır kafayı yemek üzereyim. Aynı yavaşlığı oyunlarda, programlar da gösterse bu kadar aldırmam, sinirlenmem herhalde.

Monster logosu geliyor üstüne hemen windows başlatılıyor geliyor ölüm ölüm.. Hele hele masaüstü açıldıktan sonra 20-25 sn beklemek yok mu OFF

Napsam tekrar mı format atsam çare olur mu?

windows güncellemesini yaptınmı eğer yaptıysan ondan yavaş açılıyor olabilir sony servisindeki görevli bana windows güncellemesi yapmayın bilgisayarı yavaşlatıyor demişti gerçektende yavaşlatıyor.

• lazx_53 L kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri yaptım ama hani formattan sonra direk böyle oldu. Sanırım bir format daha atıcam zaten daha birşey yüklememiştim.
  • Format attuktan sonra sürücüleri,sırayla yükleyin.Arada yeniden başlatın.sistem açılışında başlangıca yerleşen bir sürücü yazılımı ya da antivirus açılışı yavaşlatıyor olabilir.Bilgisayarın pek çok donanım sürücüsü başlangıca yerleşir.Mesela touchpad,bluetooth,parmak izi okuyucusu ve diğer pek çok aygıt yazılımı başlangıçta çalışır.Sistemde kurulu bazı yazılımlar da başlangıca yerleşmiş olabilir.Bunlara bakmak lazım.

Gerekirse" başlat--çalıştır--msconfig" yazıp açılan pencerenin başlangıç sekmesinde açılışta aktif olmasını istemediğiniz yazılımları iptal ederek açılışı hızlandırabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.