Şimdi Ara

Açılışta çalışan program sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar açılışta açılan bi program var.Ben onu çalıştırdan msnconfig.exe yazdım ve oradan iptal ettim.Olmadı.Orda kayıt defteri düzenleyecisi Konumunu belirtiyodu.ordan gittim sildim ve yine olmadı.lütfen yardım açılışta nasıl açılmamasını önleyebilirim lütfen yardım.ve mümkünse program önermeyin

• windows xpde bide boyle bir yer var.
    ordada olabilir.
    C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programlar\Başlangıç
  • ben vista kullanıyorum ayrıca o klasörede baktım teşekkürler
  • aslında prog u yüklerken son aşamada windows açılışta prog u başlatsınmı seceneği sunar sende büyük ihtimal farkında olmadan onu işaretledin, prog u silip dikkatlice yüklemeyi dene faydasını görebilirsin...
  • yok ben öyle şeylere dikkat ederim yüklerken yoktu.
  • bşka yardım edecek yokmu
  • prog u silip tekrar yüklemeyi denemişmiydin,eğer yine kar etmiyosa demekki windows açılışta o prog a ihtiyaç duyuyoki sana başka secenek bırakmıyo..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CCleaner programı minik bi program olup, Başlangıç'ta yüklenen programları ayrıntılı olarak gösterir.
    Listeden dilediğiniz programı silin, genelde bu yeterli olur.

Eğer silmenize rağmen kendisini otomatik olarak başlangıç listesine ekliyorsa,
    Bu ilgili programın kendisini registry'e otomatik eklediğinin göstergesidir.

Onun da çözümü ilgili programın içinden ayarlar kısmında "Windows yüklenirken otomatik olarak başlat" seçeneğini de-aktif etmenizdir.
  • ya yeniden yüklemek uzun sürer zaten gta 4 oyunun social clup die bi programı yani gerek yok o programa windows için
  • Basit işlemdir bu zaten, 1-2 sn.den fazla zamanınızı almaz. Karar tabii sizin..
    CCleaner dediğimiz yazılım 2MB'lık minicik birşey.
  • şimdi programımı sileyim bnde var o program zaten
  •  Açılışta çalışan program sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clique -- 22 Temmuz 2009; 1:19:16 >
  • Başlat>Çalıştır>msconfig>Başlangıç (Açılmasını istemediğin programın yanındaki tik işaretini kaldır.)
  • msconfig den iptal ettiğiniz halde hala açılışta geliyorsa, o programın seçeneklerini inceleyin. Mutlaka, Windows başlarken çalıştır ya da buna benzer bir seçenek işaretlidir. o tik'i kaldırırsanız sorun çözülür. sağlıkla kalın
  • Program kurulumunda "windows başlarken çalıştır" seçeneği işaretlendiği durumlarda da msconfig altındaki başlangıç programları arasında görünür. Başlangıçtan işaretini kaldırdığınız halde çalışmaya devam ediyorsa;

1) Windows içindeki zorunlu başlangıç programları içerisine kendisini gömmüş küçük bir bulaşıcı hastalık işi olabilir,

2) Başlangıçta çalışan başka bir işlemle tetiklenen bir program olabilir. Programın Rockstar Social Club olduğunu söylemişsiniz, bu program PunkBuster gibi bir programın tetiklemesi sonucu çalışıyor da olabilir. Bunun için, msconfig'den geleceğiniz başlangıç programlarındaki tüm işaretleri kaldırıp sadece çalışmasını istediğiniz programları işaretleyerek yeniden başlatmak suretiyle çözebilirsiniz. Hiçbir başlangıç programının çalıştırılmaması ise benim naçizane tavsiyem. Messenger kendi kendine açılsa ne olur bir tık yaparak biz açsak ne olur. Aynı şekilde nVidia ya da Ati'nin programları vs... Gerçekten lazım olan hemen hemen hiçbir şey olmaz o listede genelde.

Kolay gelsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.