Şimdi Ara

Açılır Klavyeli Androidler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçem 700 TL 2.elde olabilir.Andorid klavyesi açılan cep telefonu önerilerisi lazım.Daha önce Xperia x10 Mini pro ve Xperia mini Pro kullandım.En az bunların ayarında yine aynı şekil telefon arıyorum.HTC SAMSUNG NOKİA SONY dışında düşünmüyorum.Teşekkürler

• Şu anda en iyisi yine orta halli Xperia Pro, başka yok maalesef. Ben de bu konudan çok şikayetçiyim. Düşündükleriniz arasında HTC klavyeli telefon üretimini yeni, daha iyi teknolojiler çıkana kadar durdurmaya karar vermiş, onu geçin. Nokia Android'li telefon yapmıyor, onu da silin. Samsung-Sony'nin yeni cihaz çıkarmasını, sonra da ülkeye gelmesini bekleyeceksiniz, uzun iş. Ya da Xperia Pro'ya razı olacaksınız.

Droid 4 gelseydi bari

----------------------------------------------

Açılır Klavyeli Androidler !

4.8 inch HD Super AMOLED display
    1280×800 Çözünürlük
    4000 mAh batarya
    1.5GHz 4 çekirdekli işlemci
    2GB RAm
    64GB depolama alanı
    5 satırlı QWERTY klavye
    12MP kamera
    1 cm'in altında kalınlık

...bu telefon sadece hayal ürünü, yok maalesef

• Aynen ya biz klavyeseverler olarak bu duruma çare bulunsun istiyoruz..Peki Nokia nın windows işletim sistemlileri androidden daha mı eski bir sistem ? Hiç bilgim yok android dışında..

Orijinalden alıntı: Rexiach

Aynen ya biz klavyeseverler olarak bu duruma çare bulunsun istiyoruz..Peki Nokia nın windows işletim sistemlileri androidden daha mı eski bir sistem ? Hiç bilgim yok android dışında..

Eski değil de yaygınlaşmadı, bir de yeni Windows 8'li cihazlar çıkınca tamamen geride kalacaklar. Şu sıra Windows cihaz almamakta fayda var.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.