Rexiach
=> Açılır Klavyeli Androidler !
(9.8.2012 21:22:34)
Arkadaşlar bütçem 700 TL 2.elde olabilir.Andorid klavyesi açılan cep telefonu önerilerisi lazım.Daha önce Xperia x10 Mini pro ve Xperia mini Pro kullandım.En az bunların ayarında yine aynı şekil telefon arıyorum.HTC SAMSUNG NOKİA SONY dışında düşünmüyorum.Teşekkürler
Ramses
(9.8.2012 22:52:20)
Xperia pro var ?
Aklıma da başka iş yapar klavyeli android gelmiyor
runic
(9.8.2012 23:30:21)
Şu anda en iyisi yine orta halli Xperia Pro, başka yok maalesef. Ben de bu konudan çok şikayetçiyim. Düşündükleriniz arasında HTC klavyeli telefon üretimini yeni, daha iyi teknolojiler çıkana kadar durdurmaya karar vermiş, onu geçin. Nokia Android'li telefon yapmıyor, onu da silin. Samsung-Sony'nin yeni cihaz çıkarmasını, sonra da ülkeye gelmesini bekleyeceksiniz, uzun iş. Ya da Xperia Pro'ya razı olacaksınız.
Droid 4 gelseydi bari
----------------------------------------------
< Resime gitmek için tıklayın >
4.8 inch HD Super AMOLED display
1280×800 Çözünürlük
4000 mAh batarya
1.5GHz 4 çekirdekli işlemci
2GB RAm
64GB depolama alanı
5 satırlı QWERTY klavye
12MP kamera
1 cm'in altında kalınlık
...bu telefon sadece hayal ürünü, yok maalesef
Rexiach
(10.8.2012 02:19:51)
Aynen ya biz klavyeseverler olarak bu duruma çare bulunsun istiyoruz..Peki Nokia nın windows işletim sistemlileri androidden daha mı eski bir sistem ? Hiç bilgim yok android dışında..
runic
(10.8.2012 02:27:38)
quote:
Orijinalden alıntı: Rexiach Aynen ya biz klavyeseverler olarak bu duruma çare bulunsun istiyoruz..Peki Nokia nın windows işletim sistemlileri androidden daha mı eski bir sistem ? Hiç bilgim yok android dışında.. |
Eski değil de yaygınlaşmadı, bir de yeni Windows 8'li cihazlar çıkınca tamamen geride kalacaklar. Şu sıra Windows cihaz almamakta fayda var.