Şimdi Ara

acılı ezme salatası kilo yaparmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler diyete girdim 3 beyaz yok gün boyu toplamda 120gr doğal yoldan protein alıyorum karbonhidrat ve şeker alımı sadece nesquik ve sütten alıyorum ( ortalama 10gr yağ 30gr karbonhidrat ) bide 2 günde 1 1 avuç badem ve fındık yiyorum. kilo vermem durdu sorun şuki acılı ezme salatasını çok yiyorum yanındada salata yiyorum. sizce kilo vermemin durmasının sebebi ezmemi yoksa metabolizma hızımı ? ( haftanın 4 günü fitness idmanı 2 günüde 10km dışarda koşuyorum )

• yokmu bu konularda uzman biri
  • Yersen yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bückstabu189

Yersen yapar

bu ezmenin içinde ne var hocam biliyomusun ?
  • Acılı ezme tamamda salatası nasıl bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Serpus

Acılı ezme tamamda salatası nasıl bir şey

çoban salatanın içine ezme.
  • salata yağlıysa yapar
  • sindirime uğrarsa yapar

• Kolay gelsin. Ben Ağustos'tan ocağa 92'den 76'ya düştüm.

• Tam olarak 27 kg. verdim.

Icinde hazir olanlarin enteresan seyler buluna biliyor ayrica onlarda tuz var kilo vermenin durmasi normal.Mantik olarak herseyin fazlasi zarardir unutma.

Yas, boy-kilo kac ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Tam olarak 27 kg. verdim.

Icinde hazir olanlarin enteresan seyler buluna biliyor ayrica onlarda tuz var kilo vermenin durmasi normal.Mantik olarak herseyin fazlasi zarardir unutma.

Yas, boy-kilo kac ?

boy 181 yaş 22 130 kilodan 12 ayda 88'e düştüm. Sonra kilo verememeye basladım 6 ay bıraktım biraz düzensiz beslendim. şimdi tekrar basladım 94 ten 89 düştüm 2 haftada ama 89 altına 4 gündür 1 gram inemedim.
  • Kalori açığı vermen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: bombaci nurettin

quote:

Yas, boy-kilo kac ?

boy 181 yaş 22 130 kilodan 12 ayda 88'e düştüm. Sonra kilo verememeye basladım 6 ay bıraktım biraz düzensiz beslendim. şimdi tekrar basladım 94 ten 89 düştüm 2 haftada ama 89 altına 4 gündür 1 gram inemedim.

Bende 107 den 80 e dustum 8 ayda 17 kg verdim sonrasi 1 seneyi buldu. Memlekete geldim annem sagolsun 1 kg aldirdi.Sarkma olayi var mi yok ise nasil cozdunuz ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yas, boy-kilo kac ?

Bende 107 den 80 e dustum 8 ayda 17 kg verdim sonrasi 1 seneyi buldu. Memlekete geldim annem sagolsun 1 kg aldirdi.Sarkma olayi var mi yok ise nasil cozdunuz ?

cozemedim sarkık var hala çatlaklar geçiyor ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Kolay gelsin. Ben Ağustos'tan ocağa 92'den 76'ya düştüm.

sporlamı ? bide diyetiniz neydi yazarmısınız ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Kolay gelsin. Ben Ağustos'tan ocağa 92'den 76'ya düştüm.

sporlamı ? bide diyetiniz neydi yazarmısınız ?

Öyle özel bir spor falan yapmadım. Ekmeği azalttım. Kola cips gibi abur cuburlardan bugüne kadar hiç yemedim. Çaya şeker atmadım.

• bende diyete girmiştim. 95 kiloyum tam veriyordum, işim gereği dışardan yemek süylüyorum. adamdan yemek istediğimde hep acılı ezme veriyordu, bende arkadaşım yiyor diye alıyordum. ona veriyordum. sonra baktım 2 hafta sonra ezme gözüme bi güzel gözüktü. namussuz fena yapıyor ezmeyi. diyet gitti.
    içinde aşırı tuz bulunur, yağ, domates, biber, nar eşkisi, akşama kadar bişey yeme sadece bunu ye kilo alırsın o derece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

bende diyete girmiştim. 95 kiloyum tam veriyordum, işim gereği dışardan yemek süylüyorum. adamdan yemek istediğimde hep acılı ezme veriyordu, bende arkadaşım yiyor diye alıyordum. ona veriyordum. sonra baktım 2 hafta sonra ezme gözüme bi güzel gözüktü. namussuz fena yapıyor ezmeyi. diyet gitti.
    içinde aşırı tuz bulunur, yağ, domates, biber, nar eşkisi, akşama kadar bişey yeme sadece bunu ye kilo alırsın o derece.

yandık desene
  • @bombaci nurettin

hemde ne yanma çıkarken bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.