Şimdi Ara

Acil yardımlarınızı bekliyorum !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese öncelikle merhaba 1-2 hafta içinde bir araba almayı düşünüyorum alacağım araba otomatik vites düşük yakıt tüketimi olan ve donanım olarak (usb grişi , cruise control , comming home vb.) göze çarpan bi model olmasını tercih ediyorum çok şey istedim herhalde bazı düşündüğüm araçlar var renault fluence , citroen c4 gibi bütçe olarakta 50-55 bin tl olarak bir bütce ayarladım.Bu inşallah alacağım ilk araba olacak ve sizlerden bana yardımcı olmanızı fikir alışverişinde bulunmanızı rica ediyorum herkese şimdiden teşekkürler..

3.60'a yaklaşırsa bütçe 2013 1.6 advance paket multidrive s + lpg corolla olablir.
    Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Avensis elegant extra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

1.Honda civic elegance + lpg olabilir 2012 biraz zorlanirsa 2013.
    2.Seat leon 1.6 tdi style + dsg olabilir.
    3.60'a yaklaşırsa bütçe 2013 1.6 advance paket multidrive s + lpg corolla olablir.
    Kolay gelsin.

önerin için teşekkür ederim. Lpg tercih etmiyorum leon u da düşündüm ama iç hacim konuşunda sıkıntı yaşarmıyım boy 1.87
    Bende 1.85 94 kiloyum. Üç aracıda kullandim. Sıkıntı olmaz boy konusu. Bu araçlarin üçünüde tavan yüksekliği iyidir hocam. Özellikle corollanın içi geniş. Eğer 10 bin kmyi gecmiyorsaniz corolla iyi bir tercih olabilir benzinli olarak(7 lt civarı). Honda biraz fazla yakiyor malesef 10 lt civarı . Manuel düşünürseniz avensiste iyi tercih. Kullanıyorum memnunum. Bence gidip her aracı test edin bayide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 16 Ağustos 2014; 12:59:44 >

Avensis elegant extra
  • Sanırım bmw-mercedes-audi tarzı arabalar düşünmüyorsunuz model yılı yeni olsun istiyorsunuz.

Makyajlı 2010 sonrası mondeo bakabilirsiniz

2008 model ve üstü accord bakabilirsiniz ( 2008 de eski kasasıda var yeni kasasıda, yeni kasları çok hoş )

Peugeot 5008 bakabilirsiniz

Bu saydığım araçlar uzun ve ferah arabalar..

"bahaman" 2 metrede olsan leona sığarsın koltuğu ayarladıktan sonra ama arkada kimse oturamaz.
  • Güncel c sınıfı araçların bir çoğunda arkamdaki yolcu çok rahat değil malesef ama ben çok geriye yatırmadan kullandığım için sıkıntı çıkmıyor. Sizinde dediginiz gibi arkadaş mondeo veya 5008 alabilir ama 55 bin bütçeyle 2010 ve sonrasi temiz bir araç bulabilir mi emin değilim.
    Edit : Tekrar baktim mondeo güzel tercih. Bütçe yeterli, fazla km yapmış olmasi sorun edilmezse sıkınti olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 16 Ağustos 2014; 13:30:18 >

Avensis elegant extra
  • Hocam Leon'un iç hacmi baya geniş. Ailecek çok rahat şekilde sığıyoruz 5 büyük. Diz ve baş mesafesi çok yeterli. Benim de boy 188 sorun yaşamıyorum hiç.
    19 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM LÜTFEN.
    6 yıl önce açıldı
    ##ARKADAŞLAR ACİL YARDIM##
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    "Bahaman" Aynen katılıyorum hocam..

----

"knowledqe"

Hocam leonun dingil mesafesi 2578 mm, 5 Büyük nasıl sığıyorsunuz boyunuzu doğru ölçtüğünüzden emin misiniz.
    Zira bizde e46 vardı dingil mesafi 2725mm +185 2 kişi arka arkaya töbe oturamıyor. Otururda 1 saat yolculuktan sonra ayaklarını hissetmez.
    Forumdada herkez +185 yav :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert-Einstein -- 16 Ağustos 2014; 13:42:49 >

Avensis elegant extra
  • Biraz bakımdım 65-70 bin aralığında çok güzel 2.0 tdci mondeolar var. Bu araçların performansı nasıl acaba. Hakkını veriyor mu 2.0 dizel motorun? Bundan sonraki aracım 2.0 dizel olsun istiyorum, varsın 1500 tl fazladan vergisi olsun

Avensis elegant extra
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    Araç çok uzun, karizmatik ve ağır. Yeni kasaları çıkacak inşallah bu sene içinde beklerseniz fiyatları dahada düşer. Evet hakkını veriyor ama sonuçta ağır araba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.