Şimdi Ara

Acil Yardımlarınızı Bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg l9 mu almalıyım s3 mini mi sizce performans bakımından hangisi daha iyi?

• İkisinin de birbine üstün olduğu noktalar var. Kağıt üstünde Optimus L9 daha iyi gibi gözüküyor. Ancak dahili hafızası yetersiz ve daha düşük bir android sürümü kullanıyor. Ben olsam Motorola Razr XT910 gibi ince, zarif sağlam ve performanslı bir telefon dururken ikisini de almazdım.

Motorola Razr XT910 kredi kartı kampanyalarıyla hepsiburadadan 760 TL gibi bir fiyata satın alınabiliyor.

1000 TL gibi bir fiyat gözden çıkartılmışsa internetten çeşitli alışveriş sitelerinden 970 TL civarında Samsung Galaxy S II de tercih edilebilir bu telefonlar yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Mart 2013; 17:20:50 >
  • teşekkürler ancak teknosadan 20 ay vadeli almayı düşündüğüm için oradan almam gerekiyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

İkisinin de birbine üstün olduğu noktalar var. Kağıt üstünde Optimus L9 daha iyi gibi gözüküyor. Ancak dahili hafızası yetersiz ve daha düşük bir android sürümü kullanıyor. Ben olsam Motorola Razr XT910 gibi ince, zarif sağlam ve performanslı bir telefon dururken ikisini de almazdım.

Motorola Razr XT910 kredi kartı kampanyalarıyla hepsiburadadan 760 TL gibi bir fiyata satın alınabiliyor.

1000 TL gibi bir fiyat gözden çıkartılmışsa internetten çeşitli alışveriş sitelerinden 970 TL civarında Samsung Galaxy S II de tercih edilebilir bu telefonlar yerine.

hocam peki 2sinden hangisini almalıyım hangisinde kasma olayı daha az?
  • Oyun ve uygulamalarla çok haşır neşirseniz, aynı anda telefona bir çok yeni çıkan oyun kurmak istiyorsanız S3 Mini alın. Zira Optimus L9'un dahili hafızası 4 GB olduğu için yeni nesil iki oyunu bile telefona kuramayabilirsiniz. Android 4.0 sürümünden beri uygulamaları SD karta taşıma seçeneği kaldırıldı, ayrıca S3 Mini Jelly Bean işletim sistem kullandığı için bir miktar daha akıcı çalışacaktır.
  • quote:

Oyun ve uygulamalarla çok haşır neşirseniz, aynı anda telefona bir çok yeni çıkan oyun kurmak istiyorsanız S3 Mini alın. Zira Optimus L9'un dahili hafızası 4 GB olduğu için yeni nesil iki oyunu bile telefona kuramayabilirsiniz. Android 4.0 sürümünden beri uygulamaları SD karta taşıma seçeneği kaldırıldı, ayrıca S3 Mini Jelly Bean işletim sistem kullandığı için bir miktar daha akıcı çalışacaktır.

hocam çok teşekkürler büyük ihtimal s3 mini alacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbali__44

quote:

Oyun ve uygulamalarla çok haşır neşirseniz, aynı anda telefona bir çok yeni çıkan oyun kurmak istiyorsanız S3 Mini alın. Zira Optimus L9'un dahili hafızası 4 GB olduğu için yeni nesil iki oyunu bile telefona kuramayabilirsiniz. Android 4.0 sürümünden beri uygulamaları SD karta taşıma seçeneği kaldırıldı, ayrıca S3 Mini Jelly Bean işletim sistem kullandığı için bir miktar daha akıcı çalışacaktır.

hocam çok teşekkürler büyük ihtimal s3 mini alacağım :)

Bir şey değil. İki telefonu aşağıda linkten de kıyaslayabilirsiniz. Eger Optimus L9'da 16 GB dahili hafıza olsaydı onu tavsiye ederdim, ancak diğer özelliklerinin çoğu S3 Mini'den iyi olmasına rağmen 4GB dahili hafıza malesef uygulamalar için yetersiz.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-Optimus-L9-P760-vs-Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Mart 2013; 17:51:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • L9
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.