Şimdi Ara

acil yardımınıza ihtiycım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün gece bilgisayarı kapatırken güncelleştime uyarısı verdi ve bilgisayarı windows 8.1 e güncelledi oyuna girmek için uğraştığımda ''bilinmeyen bir DirectX hatasından ötürü league of legends başlayamıyor'' hatası alıyorum çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

NOT:konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım moderatör arkadaşlar müsamaha gösterirlerse sevinirim

edit:acaba sadece lolde mi oluyor diye fm14 çalıştırmayı denedim onuda açmadı namıssız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnsera -- 3 Şubat 2014; 21:47:37 >

• DirectX kurmayı/güncelleştirmeyi denedin mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep_Impect

yok hocam denemedim araştırdığım bi kaç forumdada directx güncelle demişler ama nası güncellendiğini bulamadım sana zahmet olmazsa yardımcı olursan sevinirim

http://lmgtfy.com/?q=directX+download

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorun hala devam ediyor entegre grafik kartı (HD graphics 400) ile girince sorun olmuyo ama harici ekran kartıyla giremiyorum
    Daha Fazla Göster
  • sanırım ekran kartının 8.1 ile uyumlu olan en son driverini yuklemem gerek ama bir türlü yükleyemedim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.