Bildirim
Acil Yardıma İhtiyacım Var (sahibinden.com)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Alıcıyla anlaşıp ortak biyerden alışverişi gerçekleştiriyosun.Eğer alıcı get sistemiyle almak isterse kredi kartından belirli miktar para sahibinden hesabına geçiyor,alıcı gelen kargoyu onayladığında para satıcıya aktarılıyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AkinEGE
Alıcıyla anlaşıp ortak biyerden alışverişi gerçekleştiriyosun.Eğer alıcı get sistemiyle almak isterse kredi kartından belirli miktar para sahibinden hesabına geçiyor,alıcı gelen kargoyu onayladığında para satıcıya aktarılıyor.
Teşekkürler ancak tam olarak anlayamadım. Ortak biryerden alışverişi gerçekleştiriyorsun derken?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: WorldPeace
quote:
Alıcıyla anlaşıp ortak biyerden alışverişi gerçekleştiriyosun.Eğer alıcı get sistemiyle almak isterse kredi kartından belirli miktar para sahibinden hesabına geçiyor,alıcı gelen kargoyu onayladığında para satıcıya aktarılıyor.
Teşekkürler ancak tam olarak anlayamadım. Ortak biryerden alışverişi gerçekleştiriyorsun derken?
İki tarafında kolaylıkla gidebileceği herhangi bir nokta mesela ben genelde m.köy cevahirin önünden teslimatları yapıyorum._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
Teşekkürler ancak tam olarak anlayamadım. Ortak biryerden alışverişi gerçekleştiriyorsun derken?
İki tarafında kolaylıkla gidebileceği herhangi bir nokta mesela ben genelde m.köy cevahirin önünden teslimatları yapıyorum.
Alıcı istanbul dışından. Bu durumda GET mi açmalıyım. Get açtığım zaman benden bir para kesintisi oluyor mu?_____________________________
-
Get ile sistem üzerinden onaylı satış yaparsın, ama bu zorunlu değil. sen geti seçmediğine göre kendin satış yapabilirisin. bu durumda aynı şehirden elden satışı tercih etmende fayda var... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Get ile sistem üzerinden onaylı satış yaparsın, ama bu zorunlu değil. sen geti seçmediğine göre kendin satış yapabilirisin. bu durumda aynı şehirden elden satışı tercih etmende fayda var...
Alıcı ile aynı şehirde değiliz._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
quote:
İki tarafında kolaylıkla gidebileceği herhangi bir nokta mesela ben genelde m.köy cevahirin önünden teslimatları yapıyorum.
Alıcı istanbul dışından. Bu durumda GET mi açmalıyım. Get açtığım zaman benden bir para kesintisi oluyor mu?
evet sahibindene %7 komisyon ödemeniz gerekiyor._____________________________
-
Teşekkürler _____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gokmay
Get ile sistem üzerinden onaylı satış yaparsın, ama bu zorunlu değil. sen geti seçmediğine göre kendin satış yapabilirisin. bu durumda aynı şehirden elden satışı tercih etmende fayda var...
Alıcı ile aynı şehirde değiliz.
Kafan dinç olsun istiyorsan aynı şehirden alıcıyı tercih edeceksin...._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- whatsapp yuvarlak işaret ne demek
- büyük ikramiye nasıl tahsil edilmeli
- tylol hot neden yasaklandı
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- enka yurtdışı maaşları
- deprem ağı izleniyor bildirimi
- bnd ne demek
- discord açıldı
- prompt mühendisliği
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler