Bildirim
Acil yardıma ihtiyacım var bilgisayarım çalındı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnternette şifre kırma yönelmeleri var ama ne kadar ise yarar bilmem ayrıca bir daha pcnize sahip çıkın ve hem pcyi hem de klasörü hatta çok önemliyse dosyayı da şifreleyin o zaman kırılması zorlaşır ama önce polise git (gerçi pek yardim edeceklerini sanmıyorum ama)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şifre kırmaya gerek kalmadan adam hdd kısmına işletim sistemi kurar ve açılışta hangi işletim sistemi die sorar yeni işletim sisteminden girerse ssd'ye direk erişebilir ve dosyaları rahatlıkla girebilir.
2.ci yol ise ssd'yi başka pcye takıp ordanda dosyalarınaza erişebilirler.
Size tavsiyem bir dahakine önemli dosyalarınızı şifre koyun ssdlerde şifreleme özellikleri vardır genelde.
Mesela benim ssdde Samsung 750evo şifreleme özelliği var.
Ssd nin kendi programı kullanarak kurdunuz şifre daha iyi olur
Bu arada çok geçmiş olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 10 Aralık 2016; 23:55:27 >
Tek bir sey diyebilirim, gecmis olsun.
büyük ihtmal yapacağı ilk iş format atıp elden çıkarmak olacaktır dosyalara bakmakla uğraşacağını sanmam -
çok rahat kırabilir -
Gecmis olsun, kirilir ve kullanilabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X