Şimdi Ara

ACİL YARDIM! YENİ TOPLADIĞIM PC AÇILMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR DÜN YENİ Bİ SİSTEM TOPLADIM.SİSTEMİN TÜM MONTAJINI,KABLOMASINI YAPTIKTAN SONRA ÇALIŞTIRIYIM DEDİM.FAKAT BİLGİSAYARDAN MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GİTMEDİ.AYRICA BİP DİYE SES DE GELMEDİ.SORUNUN RAMLERDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNEREK BÜTÜN RAM KOMBİNASYONLARINI DENEDİM.FAKAT YİNE OLMADI.BİOS PİLİNİ ÇIKARIP TAKMAK İSTEDİM AMA ANAKART KÜÇÜK OLDUĞUNDAN PİLİ DAR Bİ YERE KOYMUŞLAR, ÇIKARAMADIM.ŞUAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

İŞLEMCİ: İNTEL 4690K
    SOĞUTUCU: CORSAİR H75
    ANAKART: MSİ Z97İ GAMİNG AC
    RAM: CORSAİR (2X4GB) VENGENACE LOW PROFİLE 1600MHZ
    SDD: SAMSUNG 840 EVO 250GB
    HDD: WD 1TB BLUE
    EKRAN KARTI: MSİ GTX770
    GÜÇ KAYNAĞI: CORSAİR CX600

• mchtyvz M kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartının Harici güç kablolarını taktınmı,kasnanın ön panelindeki power tuşunu anakarata bağladınmı kontrol et,veya artık anakartların üstünde genelde power tuşu oluyor ona basıp açmayı dene
    Güç kaynağının arkasında 0-1 anahtarı varya yani açıp kapama tuşu onu açmamış olabilirsin,teker teker herşeyi kontrol et
  • Skörtıl_Nimo kullanıcısına yanıt
    DEDİĞİN HERŞEYİ YAPTIM.ZATEN POWER TUŞUNA BASTIĞIM ZAMAN FANLAR DÖNMEYE BAŞLIYO.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchtyvz

ARKADAŞLAR DÜN YENİ Bİ SİSTEM TOPLADIM.SİSTEMİN TÜM MONTAJINI,KABLOMASINI YAPTIKTAN SONRA ÇALIŞTIRIYIM DEDİM.FAKAT BİLGİSAYARDAN MONİTÖRE GÖRÜNTÜ GİTMEDİ.AYRICA BİP DİYE SES DE GELMEDİ.SORUNUN RAMLERDEN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNEREK BÜTÜN RAM KOMBİNASYONLARINI DENEDİM.FAKAT YİNE OLMADI.BİOS PİLİNİ ÇIKARIP TAKMAK İSTEDİM AMA ANAKART KÜÇÜK OLDUĞUNDAN PİLİ DAR Bİ YERE KOYMUŞLAR, ÇIKARAMADIM.ŞUAN NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM.YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

İŞLEMCİ: İNTEL 4690K
    SOĞUTUCU: CORSAİR H75
    ANAKART: MSİ Z97İ GAMİNG AC
    RAM: CORSAİR (2X4GB) VENGENACE LOW PROFİLE 1600MHZ
    SDD: SAMSUNG 840 EVO 250GB
    HDD: WD 1TB BLUE
    EKRAN KARTI: MSİ GTX770
    GÜÇ KAYNAĞI: CORSAİR CX600

Sistemin gayet güzel kardeşim.. Ama elindeki kasa Mini ITX değilse, anakartı yanlış seçtiğini belirteyim.. Midi Tower ATX bir kasa kullanıyorsan, anakartı MSI Z97 Gaming 3 ya da 5, Gigabyte Z97X-Gaming 3 veya 5 gibi standart, normal ATX bir anakartla değiştirmende fayda var, bilgin olsun.. :)

• Angelmax kullanıcısına yanıt
    KASAM: CORSAİR 250D MİNİ ITX UYARDIĞIN SAĞOL AMA KASA SORUN YOK.
  • Anakartinizin islemci destegi varmi.bazi yeni islemciler icin bios guncellemesi yapiliyorya anakarta bi bakin isterseniz cpu support icin bios filan yayinlanmismi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İŞLEMCİ DESTEĞİNE BAKTIM.4690K İLE UYUMLU.AMA İŞLEMCİ İÇİN BİOS GÜNCELLEMESİ YAYINLAMIŞLAR.ŞİMDİ BEN BU GÜNCELLEMEYİ İNDİRSEM NASIL YÜKLİCEM?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle gűc kablolarini kontrol et . Fanlar dönűyorsa 24 pin kablo takilmis en azindan . Cpu ya giden 4 yada 8 pin kablo takilimi ? Ekran kartina giden 3 yada 4 pin gűc kablosu dogru takildimi ? Anakartin hdmi yada dvi cikisi varsa oradan da gőrűntű almayi deneyebilirsin .

Edit : műmkűn ise anakartinin gőrűnecegi bir foto atarsan belki sorunu daha rahat bulma sansimiz olur .

Edit2: Anakartin zaten bu islemci icin űretilmis durumda . Bios yűkseltmene gerek yok calismasi icin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 7 Ağustos 2014; 11:23:47 >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    HEPSİNİ DENEDİM.AMA OLMADI.BENDE HDMİ KABLOSU OLMADIĞINDAN ANAKART ÜZERİNDE GÖRÜNTÜ ALMA İMKANIM YOK.
  • mchtyvz M kullanıcısına yanıt
    Imkan varsa birkac ayrintili foto atarmisin .

• trumpet kullanıcısına yanıt
    DÜN BENDE ÖYLE Bİ ŞANSIZLIK VARDI Kİ TELEFONUM KIRILDI.MAALESEF FOTO ATMA İMKANIM YOK.
  • SEBEBİNİ BİLEN YOKMU?
  • merhaba
    sanırım sizinle benzer sorunu paylaşıyorum. Daha üstlerde bende yazdım yanıt alamadım. Bendeki kombinasyon ASUS z97Iplus +MSI r9 270x 600w crucial moduler güç kaynağı ve diğer bileşenler. hlaa sorunumu çözemedim. fakat epey araştırdım.
    1- derhal HDMI kablo ile anakart görüntü veriyormu bunu kontrol edin. eğer sağlamsa nefes alın
    2 eğer bütün bağlantılarınız doğruysa. 270x lerde "black screen" olarak tabir eidlen sizin ve benim yaşadığım sorunu yaşıyan bir sürü insan var. çoğunluk ilk sistem yüklerken görüntüyü yitiriyor. fanlar çalışıyor görüntü yok. Ekran kartınızı başka bir psde çalışıp çalışmadığını deneyin. ingilizceniz varsa anandtheck ve tomshardware de benzer çok sayıda sorun var. kart değişimine kadar giden olaylar tanımlanmış.
    bu arada benim sorunum hala sürüyor. yurt dışından aldığım için geri gönderip MSI yorumunu bekliyorum.

• etayfun E kullanıcısına yanıt
    BEN DAHA SONRA HDMİ KABLOYLA HEM ANAKART HEMDE EKRAN KARTI ÜZERİNDEN GÖRÜNTÜ ALMAYA ÇALIŞTIM AMA OLMADI.
  • merhaba
    3 kuruşuk bilgim derki. alın parçaları bedelini ödeyin birisi sizin için kursun yoksa başka yeni sıkıntılarınız olabilir. öncelikle anakart güç girişlerini tamammı ona emin olmak lazım. eğer her şey yolundaysa ankart size bir görünüt vermeli. eğer görüntü yoksa yepyeni dertleriniz olacak aman dikkat kaş yapayım derken göz çıkartmayın anakartnı sağşam oldugunu gördkütem sonra görüntü kartı testleri başlayacak kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.