Şimdi Ara

ACİL YARDIM sennheiser,philips,creative,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yakın zamanda bi kulaklık alıcam ve günlerdir araştırma yapıyorum.kafayı yiyicem herkez bi şey sölüyo.
    creative ep630,635, sennheiser cx300,(biraz zorlarım belki ie4(biraz zor ama) ), ve philipsshe9600(pek met etmeselerde) arasında kaldım.
    bass seven bi dinleyiciyim ama seside net istiyorum.
    philips biraz çekici geliyo ama bass için creative diyolar
    anlıyacağınız kafam karman çorman. arkadaşlar bi yardımcı olursanız yorumlarınızı yazarsanız çok sevinirim..
    özellikle philips kullanan warsa.yada başka tavsiyeleriniz olursa sevinirim
    şimdiden teşekkür ediyorum
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 16 Kasım 2007; 22:28:08 >

• bide jbl referans 220 var. işte biraz maddi olarak sıkmam koşuluyla jbl yada ie4 düşünüyorum.sonraki altarnetif ama.. jbl nasıldır kullanan warmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: street_cops

bide jbl referans 220 var. işte biraz maddi olarak sıkmam koşuluyla jbl yada ie4 düşünüyorum.sonraki altarnetif ama.. jbl nasıldır kullanan warmı...

Orjinalini bulursan fena bir kulaklık değil saydığın modellerden iyi.
  • kulaklıgıı ne amacla kullanıcaksın nerde yer mekan ona gore bı secım yapp ewdemı otobustemı
  • walla hem otobüs hem ew her yerde kullanıcam anlıyacağınız:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi street_cops -- 16 Kasım 2007; 20:37:36 >
  • butce ne kadar ?
  • aslında 130 kadar çıkardı ama başka harcamam cıktı.. şimdi 60 falan ama mesela ie4 ü yada jbl yi cok met ederseniz zorlarım bütçemi:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    16 yıl önce açıldı
    logitech z5500 için ses kartı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba bugüne özel jays j-jays kulakiçi vardı 80 ytlye bugüne özel normalde 100 ytl sadece bir kişinin yorumunu gördüm olumluydu hatta dinleyen bilir diyodu ürün açıklamaları ve özellikleri de iyi gibiydi ürün hakkında net bir bilgim yokk bir araştırmam da yok tesadüfen görmüştüm..
    kolay gelsin..
  • quote:

aslında 130 kadar çıkardı ama başka harcamam cıktı.. şimdi 60 falan ama mesela ie4 ü yada jbl yi cok met ederseniz zorlarım bütçemi:)

IE4 JBL 220 arasında jbl derim ama baştan söylemiş olayım bu kulaklıkların hepsi kanal içi kulaklıklar arasında en düşük ses kalitesine sahip olanlardır ayrıca sahte olasılığı çok ama çok yüksek özellikle jbl 220 Türkiyede orjinal satan bulabileceğini sanmıyorum özel olarak getirtmen gerekir. Dostum tavsiyem Creative Ep-630 al bilindik bir satıcıdan VatanBilg. gibi büyük satıcıları kastediyorum hem orjinal şüphen olmaz hemde baya bir para cebine kalır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fifo

quote:

aslında 130 kadar çıkardı ama başka harcamam cıktı.. şimdi 60 falan ama mesela ie4 ü yada jbl yi cok met ederseniz zorlarım bütçemi:)

IE4 JBL 220 arasında jbl derim ama baştan söylemiş olayım bu kulaklıkların hepsi kanal içi kulaklıklar arasında en düşük ses kalitesine sahip olanlardır ayrıca sahte olasılığı çok ama çok yüksek özellikle jbl 220 Türkiyede orjinal satan bulabileceğini sanmıyorum özel olarak getirtmen gerekir. Dostum tavsiyem Creative Ep-630 al bilindik bir satıcıdan VatanBilg. gibi büyük satıcıları kastediyorum hem orjinal şüphen olmaz hemde baya bir para cebine kalır.

eywallah kardeş.saolasın yorumun banada mantıklı geldi.muhtemelen öyle yapcam bende.

• ewt jbl 220 nerde orjinal satılır bilmiyorum gerçekten çok riskli.ama elmasepeti.com'dan ie4 alabilirsin ama pahalı ve şu an stoklarda yok beklemekte istemiyosan vatan computer yada bimeks'ten ep-630al.
    ama (ep-635) benim kulağıma daha iyi geldi yüksek seste bass'ları kulak acıtmıyo ep-630'daki gibi. tabi ie4 gibi olamaz ama yinede fiyatını hakeden bir kulaklık kesinlikle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.