Şimdi Ara

acil yardım SEBEBSİZ KASMA....FX5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

ciddi olarak bu işle ilgilenen kardeşlerimden bir cevap bekliyorum ..

p4i45gv buyuk ihtimal r5.0 modeli anakarta ,geforce fx5500 256 mb ekran kartı 40 gb maxtor hdd 512 mbx2=1 gb ram 2 slotta dolu...2.4 ghz işlemci bulunan sistemi baştan kurdum formatını attım guncel driver larını girdim...

ne yaptımsa sağ tık yenile geç geliyor ve oyunlarda da hissedilir derecede kasma sözkonusu.....

uyguladıklarım
    1-ramların tekini çıkardım olmadı
    2-ekran kartını çıkardım onboard çıkışı ile denedim minik bi fark var ..
    3-biosu resetledim olmadı
    4-işlemciyi başka bir işlemci ile denedim olmadı ...
    5- ekran kartının netten sitesinden guncel driverını indirdim yine olmadı .. .

daha once msı p3 anakartta aynı hdd de 1.1 işlemci ile fx 5500 de takılı iken sorunsuz fifa 07 ve underground gibi oyunlaroynanıyordu mavi ekran sorunu nedeniyle anakart değişikliğine gittim anakart ikinci el ... şimdi çok rahat çalışması gereken özelliklere sahipken kasıyor

ACİLLLL YARDIMA İHTİCACIM VARÖNERİLERİNİZ VAR İSE HEM BURDAN HEMDE SAMDİR_009@HOTMAİL.COMDAN ULAŞABİLİRSİNİZ ....

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER . .

• Anakartı aldıktan sonra problemler çıktığına göre anakartla diğer donanımların çakışmasıyla alakalı bir sorun olabilir veya anakartta sorun olabilir.bence garantisi varsa geri ver veya aldığın kişiye bunu söyle.

anakartın üzerinde bulunan onboard vga driver ını girdiğimde oluyor dikkat ettim ...

chipset ve ses drierını girdim fx 5500 ün driverınıde girmek istemiyorum olece yenilemesi vs süper su anda ...

fx5500 ün driverınıda girip karşılaştığım sorunu alırsam tekrar format atmak zorunda kalıcam .. .

yavaş yavaş son aşamaya geldiğimi düşünüyorum ama böle pc kurulmaz kurala aykırı driverlar kurulmada n... enteresan ve ters ...
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.