Şimdi Ara

ACİL YARDIM PS1 VE PS2 ARASINDAKİ FARK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FARK NEDİR ARKADAŞLAR 2.EL PLAYSTATION alayım diyorum ps1 mi alayım ps2 mi yada nelere dikkat etmem gerekiyor bi yardımcı olurmusunuz?

• hımm anladım

• bu da 2 ile 3 arasındaki fark

grafik olarak SU ANA KADAR CIKMIS ps3 oyunla ps2 oyunun grafikleri arasinda cok az fark hatta bazen ps3 grafiginden daha iyi oyunlarda var.ps1 ile ps2 arasindada arkadasimizin dedigi gibi daglar kadar fark var.3 tane ps1 konsol fiyati=1 ps3 oyunu.bunuda unutma
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • ps1 alma çünkü artık oyunlarıda fazla bulamazsın yan ürünlerini zor bulursun nerdeyse 10 sene geçti çıkalı,2 al cipli temiz temiz oyna 5-10 ytl ye oyunları alırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps2 Kolları ps1 e olur mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende mi konu açsam acaba Super Nintendo ile Playstation 3 arasında ki fark diye...

Bu kadarınıda bilemiyorsanız pes doğrusu en azından nette araştırma yapsaydınız baştan bu sorunun cevabını çok rahatlıkla bulabilirdiniz. En azından bir oyun sitesinden Playstation 1 bölümünden Silent Hill videosu, Playstation 2 bölümünden ise God Of War 2 videosu indirin ve ikisini aynı anda ekranda oynatın ve farkı anlayın.

AMACIM pes6 yada 2008 oynamak ama bi başlayınca arkası gelir diye düşünüyorum bakalım

Orijinalden alıntı: GoldPunch

ps2 nin diskleri ps1 e gore yaklasik 12 kat daha fazladir.ps1 cd(700mb) kullaniyor,ps2 dvd kullaniyor.(8400mb yani 8gb)
    ps3 ise okuyabildigi en buyuk bluray 35000mb yani 50gb .ps1 ile ps3 arasinda 50 kat fark var.

grafik olarak SU ANA KADAR CIKMIS ps3 oyunla ps2 oyunun grafikleri arasinda cok az fark hatta bazen ps3 grafiginden daha iyi oyunlarda var.ps1 ile ps2 arasindada arkadasimizin dedigi gibi daglar kadar fark var.3 tane ps1 konsol fiyati=1 ps3 oyunu.bunuda unutma

Ps2 grafikleri ps3 ten iyi demeseymişsin keşke zamanında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.