Şimdi Ara

acil yardım lutfen hyundai sonata 2.0 GLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar herkeze merhaba. 1991 model 181.000 km de. Boyası darbesi olmayan bi sonata buldumçizik bile yok. . (mersinde) araba dısardan eski sağlam amerikan arabalarını andırıyor o derece temiz . sürüşüde konforlu zaten ucuza mercedes keyfi diye geçiyor internette. nette arabanın piyasası 7,500 filan ama kaza var darbe var boya var kmsi fazla ve bu arac gibi temiz durmuyor. motorunda cıkabilcek sorunları saymıyorum. bu aracı adam 8,200 e bize verecek. hyundai servisi motorunun saat gibi oldugunu cok sağlıklı bi araba oldugunu soyledi.(tanıdık). fakat ufak bi sorun cıktı motorunda satıcı bu masrafı karsılamayı kabul etti. şimdi 1. sorum : Bu paraya bu araç değermi. - 2.soruda : 2.0 motor 16v benzinli yakıtı nasıl olur adamın dediğine gore 65 tlye maraştan mersine gelmiş 160dan aşşaya inmemiş

ben aracı bizzat kullandım gercekten konfor 10 numara arabanın gidişi filanda cok guzel ama fiyatı ve yakıtı yuzunden kafamız karıstı adama kaporayıda verdik :S

Özellikleri:
    1-elektrikli aynalar
    2-4 cam otomatik
    3-içerden açılan benzinlik, bagaj
    4-kapı açık uyarısı
    5-hız sabitleyicisi
    6-alarm- kumandalı kapı kilitleri (kapıları kitleyince acık cam varsa kendisi kapanıyor)
    7-araba 2. viteste 70 i görüyor
    8-1200 kilo

biraz uzun oldu ama yardım lutfen şimdiden teşekkurler

• yokmu yardım edecek biri arkadaslar :S 2 arada kaldık. araç enjeksiyonlu bu arada ve benzinli.
  • Araç 91 model ve 20 yaşını geçiyor.Ne kadar konforlu da olsa bir takım sorunlar çıkarır.Hız sabitleyicisi ve cam otomatikleri bozulabilir.

Km'si de az değil, yürüyen aksamda amortisörler ve ön takımın elden geçirilmiş olması gerekir.Eğer ki alırsanız -önceki sahibi bunları yapmamışsa- yolda kalmamak için iyi bir bakım yaptırın.Ateşleme sistemi, bujiler, buji kabloları fren sistemi vs.

Ayrıca o kadar yılda aracın üzerindeki hortumlar da çatlak verip motordan su yada benzin sızdırabilir (Başıma geldi, farketmeseydik havaya uçacaktık)

2.0 motorlu araca da benzinin 4 liraya yaklaştığı şu zamanda binmek cesaret ister.10-12 litrenin altında yakmaz, alırsanız LPG sistemini de taktırın bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yns 

Araç 91 model ve 20 yaşını geçiyor.Ne kadar konforlu da olsa bir takım sorunlar çıkarır.Hız sabitleyicisi ve cam otomatikleri bozulabilir.

Km'si de az değil, yürüyen aksamda amortisörler ve ön takımın elden geçirilmiş olması gerekir.Eğer ki alırsanız -önceki sahibi bunları yapmamışsa- yolda kalmamak için iyi bir bakım yaptırın.Ateşleme sistemi, bujiler, buji kabloları fren sistemi vs.

Ayrıca o kadar yılda aracın üzerindeki hortumlar da çatlak verip motordan su yada benzin sızdırabilir (Başıma geldi, farketmeseydik havaya uçacaktık)

2.0 motorlu araca da benzinin 4 liraya yaklaştığı şu zamanda binmek cesaret ister.10-12 litrenin altında yakmaz, alırsanız LPG sistemini de taktırın bence.

hocam cok teşekkürler zaten bizim tamirci abartmıyorum 30 dk boyunca inceledi arabayı. sadece motorda bi tekleme çıktı bunun masrafını satıcı karsılıyor tamir olunca tekrar aynı sorunu vermez dedi. zaten sorun 3 günlük bi sorunmuş. km de 390 kurusa geliyor solediğiniz 10-12 ltre arası bu ciddi bi rakam. bmw 5,30 un bukadar yaktıgını duymustum. teşekkürler bilgiler için lpg taktırırsak yarıya düşerse bu arabayı alacaz ama lpgyle beraber 9 mlyara malolacak

• 8-9 bin liraya bu arabanın 94-96 modelini alabilirsiniz... daha mantıklı olur kanımca...

örneğin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-hyundai-sonata-konforun-keyfini-bilenler-icin-mukemmel-bir-arac-35680746/detay
  • güncel c sınıfı 1,6 motorlu araçların fabrika verisi ş.içi 10-12 lt arası. eski teknoloji 2.0 motorun 13 lt yakması gayet normal.
    Önceleri 170 bin km de 91 model hyundai excel almıştım. 225 bin km de sattım. Aracın motorunda, yürüyeninde, kaportasında hiç bir sıkıntı yoktu. Donanım olarak ta gayet zengindi. Bu aracın bende bıraktığı izlenimle temiz bir sonatayı 8,200 liraya almaktan çekinmezdim.
  • ben ki eski model arabaları hiç sevmem hele son 3.16i den sonra bmw bende tutku olmustu. ama bu arabanın suruş zevki bi farklı. bi clio gibi filan değil. tek sorun yakıt. teşşekürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.