Liselerde devamızlık sorunum var eski bir dilekçe yutturmaya çalışacam eğer olmazsa yandım fakat bir şey duydum. Lise 2 de kalma yokmuş bilenler lütfen yardım etsin ve bildikleri bir kanıt varsa gösterin yoka intahar edecem...
lise 2'de kalma yok, sınıfı kesinlikle geçiyorsun ancaaak, eylül ayında yeterlilik sınavları var, bu da eğer kötü notların varsa bunları düzeltmeye yarıyor, ...
Sen lise 2 de matematikten sorumlu geçtin diyelim lise sonda matematiğini kurtarirsan sorunun kalmıyo ama sakın sonda kalma çok kötü ben geçen sene kaldım hala sınavlar filan uğraşıyorum walla
aman hocam sorunlu filan değil de elinizden geldiği kadar en iyi şekilde geçmeye bakın.ya birde o salak matematik hocan da acıma duygusu yok mu yani bırakta cocuk ortalamasını yükseltsin seney uniye gidecek.ay ben ne yapayım bu matematikçileri.
bitane akıllı matematikçi görmedim yaw bide çok namuslu oluyholar rüşfet filanda işlemio
aman kalmasın çünkü yakında bizde geçeceğiz bu sınavlardan
imternette gezeceğinize sınavlara calışın yaw ben uni 4 seneye mezunum insalah sizin universitedeki halinizi duşunemiyorum walla
Arkadaşlar normal not ile devamsızlık arasında dağlar kadar fark var. Sizlerin söylediği hep normal not sisteminden kalma şekli. Bence devamsızlık durumunun araştırılması lazım.
evet öncelikle araştırdım ve yönetmelikte eğer bir öğrencinin devamsılğının 10 günü aşmaı durumunda notları ne olursa olsun kalacağını öğrendikten sonra uyuyamadım ama ertesi gün okula gittim ve müdür yrd ile görüştüm neyse bırakmayız felna dedi nasıl oluyo bende anlamadım...
bizim yüksek okulda da %70 devamlılık zorunluydu, ama benim %30 devamlılığım bile yoktu :) hallederler ;)
Valla köy yerinde okmak varmış sevgili arkadaşlar okula 2 gün gelen öğrenciyi bile geçirdik. ÖKK malum bilirsiniz. Sakın cahil bi öğrenci görürseniz bunu hangi hoca geçirdi diye küfür etmeyin[dont] MEB geçiriyor, elimiz kolumuz bağlı. [dntw]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme