Şimdi Ara

ACİL YARDIM LÜTFEN BU DUMAN NEDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,aracımın egzosundan ,beyaz ve siyah duman çıkıyor sebebi nedir acaba.
    Daha çok yoğun beyaz bir duman çıkıyor araç hareket etiyorken gaza sonuna kadar basıldığında önce beyaz bir duman çıkarıyor çok azda olsa siyah dumanda çıkıyor bazen,sebebinin ne olduğu hakkında bir fikrim yok yardıcı olabilecek birileri olursa sevnirim.

• Araç nedir? Dizel mi benzinli mi? Bu konularda bilgi verirseniz daha kesin yanıtlar alabilirsiniz.
  • quote:

Araç nedir? Dizel mi benzinli mi? Bu konularda bilgi verirseniz daha kesin yanıtlar alabilirsiniz.

Aracım dizel değil,benzinli ve fort focus 1.6 ambiante
  • syah duman yanmadan atılan gazdır. beyaz dumanda buhar olabilir.

beyaz derken maviye kaçan ve daha yoğun bir şekilde mi? yoksa dediğim gibi buhar giibi çıkıp hemen kaybolan bir şey mi?
  • Beyaz buman buhar gibi ,bugün ustaya gösterdim geçen gün 100 oktanlık benzin koydurmuştum arabaya ve ustada fokuslara 95 ten başka koyma dedi ve dediğine göre bu koyduğum benzinde katkı maddesi çokmuş ve dumanın sebebide oymuş çünki o benzini koyduğumdan beri acayipte bir koku geliyor egzostan.

Sizcede benzinden olabilirmi daha önce böyle bir sorun yaşayan oldumu acaba?
  • oktan farklılıkları yanma özelliklerini etkileyerek egzozdan duman çıkmasına neden olabilir..zaten sizin aracınız 95 oktana ayarlı motor kullanır..100 oktan kullanmanız gereksiz masraf..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.