Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Acil yardim lutfen Anakart ekran karti uyumlulugu ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.cizgi.com.tr/pageStructure.aspx?intPageStructureNo=24&sintLanguageId=0&bytContentType=7&intRefPartNo=5&intCatId=141&intProId=443

Arkadaslar yardim ederseniz cok sevinicem yukarida gormus oldugunuz anakart Asus P5N32-SLI Deluxe nvidia sli desteklidir ... Ve ben bunu fark etmeden pc toplarken ekran kartini Radeon X800 aldim (pc toplarken ekran karti eksik kalmisti bitek pc yi topladigim yere ekran kartini kendim biraktim ve adamlar yarin sabah toplamaya basliyacaklar) bu anakart ta Radeon X800 rahat bir sekilde calisir mi Dual X800 kullanilir mi yoksa uyumsuzluk mu olur Nvidia sli destekli kart mi kullanmak gerekir lutfen acil cvp verin .......

• Bende bir zamanlar böyle bişi sormuştum ama yanıt alamamıştım...
  • uyumsuzluk sorunu olmaz ancak sli kullanamazsın ati ekran kartlarıyla.sli yapmak istediğin zaman bunu destekleyen nVdia kartlar gerekmektedir. bu teknolojinin ati de karşılığı crossfire dır. ama tek X800 de sorun olmaz bence.
  • çok bilmiş cevap vermiyim ama ekran kartın slı destekliyorsaki ben seninki destekliyormu bilmiyorum anakartın ile ekran kartın çalışır slı desteklemıyorsada çalışır ama slı teknolojisini kullanmaya kaltığında birlikte gene çalışabilirler ama ekran kartın nvidia çipsetli olsaydı daha uyumlu olurdu yanlız emin değilim konuya çok aşikar değilim dediğim doğruda olmayabilir.
  • arkadaşım sorunsuz çalışır ama dreamwalker ında dediği gibi slı yı kullanamazsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hayvanadam

çok bilmiş cevap vermiyim ama ekran kartın slı destekliyorsaki ben seninki destekliyormu bilmiyorum anakartın ile ekran kartın çalışır slı desteklemıyorsada çalışır ama slı teknolojisini kullanmaya kaltığında birlikte gene çalışabilirler ama ekran kartın nvidia çipsetli olsaydı daha uyumlu olurdu yanlız emin değilim konuya çok aşikar değilim dediğim doğruda olmayabilir.

sli kullanman için taktıgın 2 kartında özdeş olması lazım. tek kartla sli diye birşeyde zaten yok. sli yi sadece nVdia kartlarla yapabilirsiniz. sli teknolojisinin dediğim gibi ati de karşılığı crossfire dır.
  • cok tesekkurler yani tek olarak sorunsuzca kullanabilirim oyle degilmi vallah rahatlattiniz sagolun >> bu arada anakart guzel mi ? ilerde bi 6 - 8 ay sonra nvidia geforce 7800 takarim buna + 16 gb ram desteklemesi de hos bi olay :P :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Scrplnd

cok tesekkurler yani tek olarak sorunsuzca kullanabilirim oyle degilmi vallah rahatlattiniz sagolun >> bu arada anakart guzel mi ? ilerde bi 6 - 8 ay sonra nvidia geforce 7800 takarim buna + 16 gb ram desteklemesi de hos bi olay :P :D

evet güzel bir anakart.güle güle kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.