Bildirim
ACİL YARDIM LÜTFEN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Gitmeden önce sahibinden veya araba ya da arabam.com gibi sitelerden araştırın telefonla arayıp görüşün kafanıza yatarsa gidip bakarsınız ... -
İzmirde FORD Eskort çok var...Önceden ayrıntılı araştırıp 3 hedef seçip öyle gidin...Bu üç arabadan kafanıza en yatanı alırsınız...Sahibinden.com dan devamlı bakıyorum....Bende dizel avensis aryorum....Az koşmuş olanı kimseler satmıyor...".Arabam muhayyer temiz 3 parçada boya var....Değişen yok...". Böyle ilanlar çok.. Keyfinden spor olsun diye araba boyatılırmı ?....Kendi aptal olan herkezi aptal sanırmış.... Araştırıyorum...Acelem yok....Neyse....Size kolay gelsin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 19 Ağustos 2010; 11:09:54 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X