Şimdi Ara

Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar 1 haftadan beri kendi kendini bekleme moduna alıyor. Aktif olarak bilgisayarı kullanırken bir sorun yok ama 1 dakika bilgisayarı bıraktığm an bekleme moduna alıyor kendini. Güç seçeneklerine baktım ordaki ayarlarda sorun.Denemediğim antivirüs spyware programı kalmadı sonuç aynı deli etti beni bu sorun.Evidence Eliminator programını kullandım en son olarak ondada şöyle bir uyarı verdi..'Pressing delete or emptying your Recyle Bin'' or even Formatting your disk simply does not work-the sensitive material'' can still be detected. İf you do not use Evidence Eliminator your PC is a ticking Time Bomb waiting go to off. Evidence Eliminator programınıda kullandım sonuç yine aynı.. Yardımlarınızı bekliyorum..

• evidence eliminator un verdiği mersaj sisteminle ilgili değil programın işleviyl ilgili bir mesaj.bu programı kullanmazsan sistemin saatli bomba gibidir vs diyor.

masaüstünü sağ tıkla özellikler/ekran koruyucu /güç/sistem bekleme konumu değerini hiç bir zaman olarak değiştir. sorunun çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.