Şimdi Ara

Acil yardım..Kotam doluyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 256kps kotalı kablo net kullanıyorum son bi haftadır hiç birşey download etmiyorum ama kotama bi baktım 12-13eylülde 350mb yani700mb download etmişim durduk yere kotam doluyor başıma ilkkez geldi.Bu arada 3gün önce a.g.l.o.c.o diye bi siteye kayd oldum onun wiev bar ını indirdim acaba o bu sorunu yaratmış olabilir mi?gerçi kaspersky bi uyarı vermedi onunla ilgili..teşekkürler..

• dumater programını indir ve download ın olup olmadığına bak eğer oluyorsa virüs taraması yap , birşey çıkmıyorsa format at
  • Sisteminizi taratınız..Neti kullanan bir şeyler bulaşmış olabilir..
    Ayrıca Bilgisayarım sağ tık Otomatik Güncelleştirmeler sekmesinden oto.Güncelleştirmeleri kapatınız..Belki de kota aşımına sebep olan güncelleştirmelerdir..
  • Dostum sağol dumater Netlimiter la aynı işi gören bi programmıdır?Bu arada Türksatı aradım acaba onların sisteminde bi hata olabilirmi diye, bizde bişey görünmüyor dediler.Güncelleştimeler kapalı kaspersky ve lavasoft ad-avare ile tarattım bişey bulmadı .Bölge müdürlüğüne mail atmamı sölyedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BossaNova -- 13 Eylül 2007; 16:44:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BÖLÜM BIRAKIYORUM ACİL YARDIM!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.