ARKADAŞLAR HARDDİSKİMDE SORUN VAR VE HATA VERİYO,AÇILMIO PC,YANİ AÇILIO BAŞLANGIÇTA HD DEN DOLAYI MAVİ EKRAN VERİP KAPATIYO..YİNE BÖLE HATA VERDİĞİNDE FORMAT ATIP ÇÖZMÜŞTÜM..BİLGİSAYARCI Bİ CD İÇİNDEN PROGRAMLA HARDDİSKDEKİ BİLGİLERİMİ BAŞKA YERE AKTARMIŞTI..
ŞİMDİ YİNE AYNI DURUM,BEN DE İÇİNDEN BİLGİLERİMİ ALMAK İSTİYORUM AMA HANGİ PROGRAM BİLEMİYORUM..
ŞUNLAR VAR..
SYMANTEC NORTON GHOST ( BU AÇILMIO ZATEN EKRAN Bİ ACAİP OLUYO )
SYMANTEC PARTİTİON MAGİC
POWERQUEST IMAGE CENTER
MULTI BOOTMANAGER BOOTSTAR
ACTİVE NT PASSWORD RESET
ACTİVE PARTİTİON RECOVERY ( BANA Bİ TEK BU MANTIKLI GELDİ AMA TARAMA YAPTIM HD DE SORUN OLDUĞU İÇİN Bİ YERDE GELDİ TAKILDI,ZATEN BİLGİSAYARCI KURTARIRKEN BÖLE Bİ TARAMA FALAN HATIRLAMIYORUM BEN)
ACRONİS DİSK ADMİNİSTRATOR
NE YAPICAM ARKADAŞLAR,WİNDOWS AÇILMADAN NASI KURTARICAM HANGİ PROGRAMLA..ŞU AN WİNDOWS 7 YÜKLÜ BU ARADA..
kimse mi cevap vermicek arkadaşlar ya
BlueXPE_Light_v1.9
bu isimle google dan arat direk indirme linkleri cıkar karsına bi tanesini indir "iso" seklinde iner. o isoyu cd ye yazdır. bu güne kadar gördüğüm en skabil cd den acılan işletim sistemidir.
ben bu tarz bir sorunum varken, pardus live cd si ile bilgisayarımı açıp verileri almıştım. yani live cd si bulman lazım. live cd sinin anlamı, kurulumsuz işletim sistemini direkt cd den açmaktır. bu arada verilerini alıp format ataken de sorun yaşarsan, harddiskin bölümlerini sil ve yeniden oluştur. (biçimlendirmekten bahsetmiyorum, bölümleri sileceksin.) hatta sorun yaşamasan bile bölümleri sil yeniden oluştur.
Eğer harddiskindeki bilgiler çok önemliyse harddiskten veri kurtaran şirketler var internette bi araştırmanı öneririm
HDD yi çıkar, harici olarak başka bir pc ye usb ile tak, oradan verilerini al, sonrada format at tekrar
Artık şu veri kurtarma talebi için net bir başlık açılsın ve sabitlensin mümkünse. Milyon ere anlatıldı nasıl yapılacağı. Aramaya inanmak diyorum sadece...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme