Şimdi Ara

Acil yardım edin arkadaşlar! Win 7 Mavi Ekran Verdi Bilg yavaşlamaya başladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün bir programdan ötürü mavi ekran aldım daha sonra bilg yeniden başlatıldı bana 2 soru sordu Windows 7 ve Windows (hatırlamıyorum) değişik bir şey yazıyordu windows 7'yi seçtim ama bir anda yükleme kısmı değişti normalde bende direkt olarak Hoşgelidiniz yazar ama bunda şu ünlü loading çubuğu çıkmaya başladı bilg yavaşladı ve testining diye bir moda alınmış cmd'den testiningi kapatıyorum yeniden başlattığım zaman o 2 soruyu tekrar soruyor fakat seçim yapamıyorum otomatikmen windows 7'yi seçiyor çözümünü bilen birisi varsa yardım etsin format atmayı bilmiyorum ama abim biliyor o da yoğun çözümü yoksa format isteyeceğim....

• guvenli modda acıp yeni kullanıcı olusturun bu yeni kullanıcıyı yonetici yapın ..oturumu yeni kullanıcı ile açın...önceki kullanıcıyı kaldırın..sonradan yüklenmis ne kadar program varsa kaldırın..tabi bunları guvenli modda yapın....malwarebyte ve ccleaner ile taramaları yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım indirdiğiniz dosya veya exe yanıltıcı amaçlı oluşturulan bir program sahte yani
    temiz bir işletim sistemi kurulumu kafanız ağırmaması için uğraşmak istersenizde
    combofix + malwarebytes + sağlam bir antivirüs ile güzel bir temizlik yapmanızı tavsiye ederim
    iyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.